رفتن به محتوا

با ما همراه باشید:

09357891719

فود کلینیک
  • کلینیک کارآفرینی
    • استارت آپ ها
    • دانستنیهای کارآفرینی
    • راه اندازی کسب و کار غذایی
    • تجارب کارآفرینان
    • طرحهای توجیهی
    • درخواست شغل
    • درخواست نیروی کار
  • کلینیک رژیم غذایی
    • دانستنیهای رژیم غذایی
    • کالری مواد غذایی
    • محاسبه شاخص توده بدنی BMI
    • سایتها و اپلیکیشن های رژیم غذایی
  • کلینیک آشپزی
    • دانستنیهای آشپزی
    • آموزشگاههای آشپزی
    • سایتها و اپلیکیشن های آشپزی
    • تیسترها و اینفلوئنسرهای غذایی
  • کلینیک بازاریابی و فروش
    • دانستنیهای بازاریابی و فروش
  • اطلاعات مرجع
    • بانک اطلاعات و ارتباطات
    • دانستنیهای سلامتی
    • مطالب آموزشی
    • مطالب مفید
    • مقالات
    • نشریات
    • همایش‌ها و نمایشگاه‌ها
    • بایگانی اخبار
  • رسانه فودکلینیک
    • اختصاصی فودکلینیک
    • تازه های صنایع غذایی
    • آخرین اخبار
    • عکس
    • فیلم
  • پرونده ویژه
  • کلینیک کارآفرینی
    • استارت آپ ها
    • دانستنیهای کارآفرینی
    • راه اندازی کسب و کار غذایی
    • تجارب کارآفرینان
    • طرحهای توجیهی
    • درخواست شغل
    • درخواست نیروی کار
  • کلینیک رژیم غذایی
    • دانستنیهای رژیم غذایی
    • کالری مواد غذایی
    • محاسبه شاخص توده بدنی BMI
    • سایتها و اپلیکیشن های رژیم غذایی
  • کلینیک آشپزی
    • دانستنیهای آشپزی
    • آموزشگاههای آشپزی
    • سایتها و اپلیکیشن های آشپزی
    • تیسترها و اینفلوئنسرهای غذایی
  • کلینیک بازاریابی و فروش
    • دانستنیهای بازاریابی و فروش
  • اطلاعات مرجع
    • بانک اطلاعات و ارتباطات
    • دانستنیهای سلامتی
    • مطالب آموزشی
    • مطالب مفید
    • مقالات
    • نشریات
    • همایش‌ها و نمایشگاه‌ها
    • بایگانی اخبار
  • رسانه فودکلینیک
    • اختصاصی فودکلینیک
    • تازه های صنایع غذایی
    • آخرین اخبار
    • عکس
    • فیلم
  • پرونده ویژه

با ما همراه باشید:

09357891719

فود کلینیک
  • کلینیک کارآفرینی
    • استارت آپ ها
    • دانستنیهای کارآفرینی
    • راه اندازی کسب و کار غذایی
    • تجارب کارآفرینان
    • طرحهای توجیهی
    • درخواست شغل
    • درخواست نیروی کار
  • کلینیک رژیم غذایی
    • دانستنیهای رژیم غذایی
    • کالری مواد غذایی
    • محاسبه شاخص توده بدنی BMI
    • سایتها و اپلیکیشن های رژیم غذایی
  • کلینیک آشپزی
    • دانستنیهای آشپزی
    • آموزشگاههای آشپزی
    • سایتها و اپلیکیشن های آشپزی
    • تیسترها و اینفلوئنسرهای غذایی
  • کلینیک بازاریابی و فروش
    • دانستنیهای بازاریابی و فروش
  • اطلاعات مرجع
    • بانک اطلاعات و ارتباطات
    • دانستنیهای سلامتی
    • مطالب آموزشی
    • مطالب مفید
    • مقالات
    • نشریات
    • همایش‌ها و نمایشگاه‌ها
    • بایگانی اخبار
  • رسانه فودکلینیک
    • اختصاصی فودکلینیک
    • تازه های صنایع غذایی
    • آخرین اخبار
    • عکس
    • فیلم
  • پرونده ویژه

آزمايشگاه هاي همكار با سازمان استاندارد

مطالب مفید / توسط مدیر سایت

آزمايشگاه هاي تأييد صلاحيت شده بر اساس روش اجرايي NACI-P13

آزمايشگاههاي آزمون تائيد صلاحيت شده بر اساس استاندارد 17025

 آزمايشگاههاي کاليبراسيون تائيد صلاحيت شده بر اساس استاندارد 17025

مدارک مورد نياز جهت تاييد صلاحيت بر اساس استاندارد 17025

نمودار فرايند تاييد صلاحيت آزمايشگاهها براساس استاندارد 17025 در مرکز ملي تاييد صلاحيت

مدارک مورد نياز جهت تاييد صلاحيت بر اساس روش اجرايي NACI-P13

 

راهبری نوشته
→ نوشته قبلی
بعدی نوشته ←

موسسه نیکوکاری و حمایت تحصیلی کودکان نیازمند

فود کلینیک

فود کلینیک یک کلینیک مشاوره و آموزش در زمینه رژیم غذایی، آشپزی و کسب و کار می باشد. فودکلینیک؛ نخستین پایگاه سلامت غذای ایران از سال 1392 تاکنون بر روی اطلاع رسانی در زمینه صنعت غذا و سلامت مردم تمرکز کرده است. اینجا مرجع دست اولی برای اطلاعات مرتبط با موضوع سایت است. اگر نیاز به مشاوره در حوزه تخصصی ما دارید فقط کافیه تماس بگیرید!

نوشته‌های تازه

  • بحران پالم؛ ضربه سنگین بر روغن نباتی با جا خالی صنایع لبنی!
  • چطوری میشه با سیب زمینی رستوران چرخوند؟
  • دو تکنیک حرفه ای برای تازه کارهای صنف غذا
  • در آشپزخانه یک رستوران اکبر جوجه حرفه ای چه می گذرد؟
  • آشنایی با خیابانهای غذا (جالان آلور کوالالامپور)

اطلاعات تماس

تلفن: 09362683103
فاکس: 02189770256
ایمیل: info [@] foodclinic.ir
آدرس سایت: www.foodclinic.ir
کانال تلگرام: @FoodClinic
اینستاگرام: @FoodClinic

Copyright © 2023