جمعه , ۱۶ خرداد ۱۳۹۹
خانه / اخبار ویژه / اوکراتوکسین A در مواد غذایی: خطرات بهداشت عمومی ارزیابی می شود

اوکراتوکسین A در مواد غذایی: خطرات بهداشت عمومی ارزیابی می شود

به گزارش فود کلینیک :

EFSA نظر علمی را در مورد خطرات بهداشت عمومی مربوط به وجود اوکراتوکسین(A (OTA در مواد غذایی منتشر کرده است – مایکوتوکسین که به طور طبیعی توسط قالب هایی تولید می شود که می توان در انواع مواد غذایی از جمله غلات ، گوشتهای نگه داشته شده ، میوه های تازه و خشک و … یافت. پنیر.

داده های جدیدی که از آخرین ارزیابی در سال ۲۰۰۶ در دسترس قرار گرفته اند ، نشان می دهند که OTA با آسیب رساندن مستقیم به DNA می تواند از نظر سمیت جنسی باشد. کارشناسان همچنین تأیید کرده اند که می تواند برای کلیه سرطان زا باشد. بنابراین کارشناسان حاشیه قرار گرفتن در معرض (MOE) را محاسبه کردند. این ابزاری است که توسط ارزیابان ریسک مورد استفاده قرار می گیرد تا نگرانی های ایمنی احتمالی ناشی از حضور در مواد غذایی و خوراک موادی که هم از نظر سمیت زایی و هم سرطان زا هستند را مورد بررسی قرار دهد.

به نظر قبلی ، EFSA براساس سمیت و سرطان زایی به کلیه ، میزان مصرف هفتگی قابل تحمل (TWI) را ایجاد کرد.

اکنون کارشناسان با محاسبه MOE از یک روش محافظه کارانه تر استفاده کرده اند و نتیجه گرفته اند که نگرانی های بهداشتی برای بیشتر گروه های مصرف کننده وجود دارد. مشاوره علمی EFSA در مورد بحث در مورد بیشترین میزان OTA در مواد غذایی به کمیسیون اروپا اطلاع می دهد.

EFSA در مورد پیش نویس نظر خود با ذینفعان و احزاب مختلف مشورت کرده و نظرات دریافت شده در هنگام نهایی شدن آن مورد بررسی قرار گرفت

 

https://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/6113

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *