برای کاهش مصرف روغن برنامه ریزی های اساسی شده است/مصرف میوه و سبزیجات کاهش داشته است و برخی افراد عادات غذایی اشتباهی دارند

 معاون فنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت:: با توجه به آمارهایی که در یک بازه سه ساله ای که داشت ایم مصرف روغن، قند و شکر افزایش داشته است.

به گزارش ايفدونا – Ifdona ، دکتر سهیل اسکندری، معاون فنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در روز جهانی غذا وزیر بهداشت هشدار افزایش مصرف 20 درصدی روغن طی سال های 87 تا 90 را دادند اظهار داشت: یکی از سیاست های وزارت بهداشت با برنامه ریزی هایی که انجام شده این است که طی سه سال آینده این مصرف را کاهش دهیم تا بتوانیم زمینه ساز سلامت جامعه باشیم.

وی گفت:از بحث های دیگری که مطرح شده مصرف سرانه قند و شکر و نمک می باشد که با توجه به اطلاعیه هایی که سازمان بهداشت جهانی داده است و کشور ما هم در راستای سیاست هایی که دارد و رسالتی که بر عهده وزارت بهداشت می باشد تلاش کرده که مصرف سالانه شکر و نمک را کاهش دهد.

دکتر اسکندری در ادامه اظهار داشت: با توجه به آمارهایی که در یک بازه سه ساله از مصرف این اقلام داشتیم از سال 87 تا 90 افزایش داشته است و شورای عالی سلامت هم در راستای رسالتی که دارد درکارگروه مشخصی این مسائل مطرح شد و محدود کردن مصرف قند و نمک را در برنامه کاری وزارت بهداشت قرار داد که بتوانیم در آینده به ارتقای سلامت جامعه کمک موثری داشته باشیم.

معاون فنی اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروگفت:موضوع دیگر مربوط به عادات غذایی نادرست و غلط می باشد که متاسفانه مصرف میوه و سبزیجات، تخم مرغ و لبنیات در جامعه کاهش پیدا کرده و دیدگاه برخی هموطنان این است که مسئولین باید کاری را انجام دهند ولی تعیین کننده اصلی خود مصرف کننده می باشد که بتواند عادات غذایی خود را تغییر دهد مثل فست فود ها را در تغذیه خود کاهش دهد و از غذاهایی که سالم و سلامتی بخش هستند استفاده کنند و یکسری نحوه آماده سازی مواد غذایی مثل سرخ کردن و دیگر موارد را بتوانند کاهش دهند و بتوانند غذا ها را به صورت سالم دریافت نمایند.

دکتر اسکندری در پایان گفت: برخی اوقات افراد نخوردن صبحانه و رژیم هایی غذایی خاص را ملاک قرار می دهند تا بتوانند لاغر شوند ولیکن طی مدتی که غذا به بدن نرسد یک پیغام غلط به بدن می رسد و این باعث می شود متابولیسم بدن به هم بخورد وبدن مواد غذایی را تبدیل به چربی می کند که باعث اضافه وزن می شود.