شنبه , ۵ مهر ۱۳۹۹
خانه / اخبار / تجدید نظر در مورد ایمنی مواد غذایی – کاهش خطر از طریق بسته بندی مواد غذایی

تجدید نظر در مورد ایمنی مواد غذایی – کاهش خطر از طریق بسته بندی مواد غذایی

به گزارش فودکلینیک با گسترش کرونا ویروس استفاده از ظرفیت های آموزشی مجازی در حال گسترش است .

صنعت fresh cut  هنگام محافظت از مصرف کنندگان در برابر پاتوژن های ناشی از مواد غذایی با چالش های بسیاری روبرو است. در حالی که عملیات فعلی در گیاهان برای کاهش این خطر طراحی شده اند ، هیچ قدم نهایی کشتن برای کاهش آلودگی پاتوژن از طریق گرم کردن یا سایر مراحل پردازش وجود ندارد. با این حال ، فناوری جدیدی تولید شده است که می تواند آلودگی را در مرحله بسته بندی برطرف کند و یک لایه دیگر ایمنی را ایجاد می کند که می تواند صنعت fresh cut  را متحول کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی بهره گیری از فناوری بسته بندی فعال ، ایمن تر شدن محصولات تازه برای مصرف کنندگان ، به این وبینار بپیوندید. چالش هایی را که امروز صنعت fresh cut  با آن روبرو است درک کنید روش های جدیدی را برای محافظت از محصولات fresh cut  با استفاده از بسته بندی کشف کنید در مورد فن آوری هایی که مصرف کنندگان را از بیماری های ناشی از غذا محافظت می کنند ، بیاموزید:

https://onlinexperiences.com/scripts/Server.nxp?LASCmd=AI:4;F:QS!10100&ShowUUID=7F0A5AC8-69C4-4BB8-BE20-4F521AE9CA1C&AffiliateData=social

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *