معاون اداره کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت:درواردات فرآورده های پر نمک تجدید نظر می شود و کارخانه های مواد غذایی به کاهش 10درصدی نمک در تولید محصولات خود ملزم می شوند.
درواردات فرآورده های پر نمک تجدید نظر می شود و کارخانه های مواد غذایی به کاهش 10درصدی نمک در تولید محصولات خود ملزم می شوند.
معاون اداره کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با بیان این مطلب به خبرنگار پایگاه خبری سازمان غذا و دارو ifdona ایفدنا، گفت :برنامه های این اداره کل برای مصرف نمک در سبد غذایی مردم 2 محور اصلی دارد که شامل ید دار کردن نمک و کاهش مصرف نمک است دکترسهیل اسکندری با اشاره به همکاری سازمان غذا و دارو و دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درابلاغ بخشنامه ای به کارخانه های تولید مواد غذایی ادامه داد: بر اساس این بخشنامه کارخانه ها ملزم شده اند استفاده از نمک در تولید محصولات خود را به میزان 10 درصد کاهش دهند و از ورود فرآورده های غذایی پر نمک به کشور جلوگیری شود وی ادامه داد:همچنین بر اساس دستور سازمان غذا و دارو این کارخانه ها باید خلوص نمک مورد استفاده خود را از طریق سیستم مربوطه کنترل کنند معاون اداره کل نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در پایان با بیان اینکه معاونت غذا و دارو ی دانشگاه علوم پزشکی سمنان به عنوان قطب کارگروه نمک انتخاب شده است خاطر نشان نمود:طبق بررسیهایی که از طریق معاونت های غذا و داروی دانشگاهها صورت می پذیرد تمام اطلاعات گردآوری شده و اگر عدم انطباقی وجود داشته باشد در این کارگروه جمع بندی و تصمیمات لازم اتخاذ می گردد.