تجلیل رئیس جمهوری از چهار استاد نمونه بخش کشاورزی و صنایع غذایی

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد در بیست و سومین دوره تجلیل از اعضای هیئت علمی نمونه کشور که دیروز در سالن شهید بهشتی تهران نهاد ریاست جمهوری وباحضور دکتر روحانی برگزار شداز دکتر “فخری شهیدی” استاد دانشگاه فردوسی مشهد در رشته صنایع غذایی تجلیل شد.

دکتر فخری شهیدی سوابق پژوهشی بسیاری در زمینه صنایع غذایی دارد وی علاوه بر انتشار 216مقاله علمی پژوهشی در مجلات خارجی و داخلی،تدوین،گردآوری،تألیف و ترجمه حدود 20کتاب علمی را نیز بر عهده داشته است.

دکتر شهیدی همچنین در طول دوره هیئت علمی در16طرح پژوهشی به عنوان مجری در7طرح به عنوان همکار در 4طرح به عنوان مشاور و در 6طرح به عنوان ناظر و همچنین مشاوره بیش از 100پایان نامه و رساله دکترا از دیگر سوابق درخشان در کارنامه وی است.

طراحی و ساخت قطعه رقابتگر برای شمارش باکتری های مفید لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در فرآورده های لبنی و تثبیت باکتری های پرووایتیک بر روی گرانول های نشاسته برای جذب بیشتر باکتریها در بدن با هدف اثر بیشتر در بهبود سلامتی دو اختراعی است که دکترشهیدی به ثبت رسانده است. 

به بالای صفحه بردن