تیسترها؛ نمک یا مرهم روی زخم جامعه؟

تهیه و تدوین: گروه نحقیق و پژوهش پایگاه فود کلینیک

تیسترها؛ نمک یا مرهم روی زخم جامعه؟ این ویدئو تحلیلی تکان دهنده است از تاثیر منفی تیسترها و اینفلوئنسرهای غذا در کشورمان بر روی جامعه

نکته مهم آنکه مقصود پایگاه فود کلینیک از تهیه و تدوین این ویدئو به هیچ عنوان فرد یا گروه خاصی نیست؛ چرا که معتقدیم نگاه سیاه و سفید مطلق به عملکرد افراد امری اشتباه است و چه بسا اینفلوئنسرهایی که به باور عموم جامعه در لفظ عامیانه “چندش” باشند، اما نیت و قابلیت هایشان در غالب این باور مغفول مانده باشد. فود کلینیک با ساخت این ویدئوی تحلیلی (تیسترها؛ نمک یا مرهم روی زخم جامعه؟)فتح بابی نموده است به سوی شکوفا نمودن قابلیت هایی که تیسترهای غذایی برای صنعت غذا و بخصوص اشتغال و هدایت فعالان نوپای صنعت غذا دارند.

بر همین اساس سعی می کنیم در آینده این مبحث را با بهره گیری از نظرات شما مخاطبان عزیز و البته همکاری خود اینفلوئنسرها بیشتر بشکافیم و شاهد تاثیر آن در بدنه صنعت غذای کشور باشیم.

نکات جالب توجه این ویدئو:

ظاهر زندگی حسادت برانگیز اینفلوئنسرهای غذا

تیسترها بلندگوهای تبلیغاتی هستند در مسیری به قیمت پول و اعتبار برای خود و قطورتر کردن دیوار بی اعتمادی با فالورها

تولید محتوا با گاز زدن فجیع و ملچ ملوچ و به به چه چه!

اینفلوئنسرهای اثرگذار خارجی لیدرهای جامعه برای انتخابهای های درستند

مارک وینز گردشگر و تیستر صاحب نام با بیش از 9میلیون فالور در یوتیوب

وصف عیشی که کسی نصفی از آن را در خواب هم نمی بیند

ضرورت بازتعریف تبسترها از آنچه اکنون هستند به آنچه باید باشند

این ویدئوها را هم ببینید:

تجهیزاتی که برای تاسیس فست فود دونر کبابی نیاز دارید

انیمیشن سه بعدی طراحی اسنک بار در کانتینر

پیتزاپزی به سبک نانوایی در ایتالیا

نانوایی های بربری می توانند پیتزا بپزند!

جاسوسی درآشپزخانه یک برگرهاوس بزرگ!

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *