جشنواره غذاهای بومی، محلی موجب رونق گردشگری غذایی است


خبرگزاری پانا:مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: جشنواره غذاهای بومی، محلی موجب رونق گردشگری غذایی است

 

 

به گزارش خبرگزاری پانا،مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه برگزاری جشنواره غذاهای بومی – محلی موجب رونق گردشگری غذایی در گیلان می شود، از برپایی جشنواره غذاهای محلی در روستای گنذر شهرستان ماسال خبر داد.

رضا علیزاده اظهار کرد: این جشنواره با هدف گسترش فرهنگ و احیای طبخ غذاهای بومی و محلی و معرفی شیوه های سنتی تهیه و طبخ غذاهای محلی با محصولات کشاورزی منطقه برنامه ریزی شده است.

علیزاده ضمن تاکید بر ضرورت توسعه توریسم غذا در گیلان به وجود ظرفیت های مناسب در زمینه غذاهای محلی و سنتی در مناطق مختلف گیلان اشاره کرد و افزود: غذا به عنوان یکی از ارکان مهم سفر و جاذبه های مهم گردشگری به شمار می آید.

وی با اشاره به ضرورت قرار دادن برخی از غذاهای اصیل و سنتی گیلان در منوی اصلی غذای رستورانها از جمله میرزاقاسمی، باقلاقاتوق، شوید خولی، سیر واویج، کال کباب، ترش تره و… گیلان عنوان کرد: اینها خود به تنهایی می توانند جزو منوی اصلی قرار گیرند و به دلیل نداشتن مواد گوشتی طبعا از نظر رژیم غذایی توسط پزشکان توصیه می شوند.

اجرای نمایش آیینی و بازیهای بومی- محلی و اجرای موسیقی سنتی از دیگر برنامه های این مراسم است و روز پنج شنبه 20 از شهریور 93 ساعت 10الی 20 در روستای گنذر شهرستان ماسال این جشنواره برگزار می شود

 

به بالای صفحه بردن