خام خواری و گیاه خواری کبود ویتامین های D و B12 در پی دارد

یک متخصص تغذیه با بیان اینکه خام خواری و گیاه خواری کمبود ویتامین های D و B12 را در پی دارد گفت: به شرط تامین این ویتامین ها از طرق دیگر، خام خواری و گیاه خواری از رژیم های غذایی مناسب به شمار می رود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، مرتضی صفوی، رژیم های غذایی خام خواری و گیاه خاوری را برای هموطنان مناسب دانست اما در مورد کمبود ویتامین های D و B12 در این افراد هشدار داد.

وی گفت: افرادی که گیاه خواری می کنند و یا خام خوار هستند، با کمبود ویتامین های D و B12 مواجه می شوند.

به گفته این متخصص تغذیه ویتامین های D و B12 تنها در مواد غذایی که از حیوانات تهیه می شود وجود دارد و به دلیل عدم مصرف محصولات حیوانی، افراد با فقر ویتامین های D و B12 مواجه می شوند.

صفوی با بیان اینکه خام خواری و گیاه خواری رژیم های مناسبی هستند خاطرنشان کرد: این رژیم های غذایی مناسب هستند به شرطی که با خوردن لبنیات و تخم مرغ ویتامین های D و B12 را برای بدن خود تامین کنند.

وی همچنین یادآور شد: آن دسته از افرادی که نمی توانند لبنیات و تخم مرغ مصرف کنند، باید زیر نظر پزشک مکمل های غذایی را مصرف کنند.