خواص درمانی ذرت

غشایی كه روی بلال را می پوشاند، سبز رنگ می باشد . دانه های كروی شكل ذرت در اطراف محور مركزی بلال قرار گرفته اند . این دانه ها به رنگ زرد یا قهوه ای می باشند .

ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است، ولی بعلت نداشتن گلوتن ( ماده چسب مانند گندم ) قابلیت تهیه نان را ندارد . بنابراین برای تهیه نان ذرت ، آرد آن را با آرد سایر غلات مخلوط می كنند .

ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است .

سایر خواص آن عبارتند از :

– پماد ذرت خشك كننده زخمها  می باشد .

– ذرت غذای خوبی برای پیشگیری از سرطان  است.

– استفاده مداوم از ذرت از پوسیدگی دندان  جلوگیری می كند .

– روغن ذرت کلسترول خون را پائین می آورد .

– روغن ذرت برای درمان  اگزما   مفید است.

خواص درمانی كاكل ذرت

كاكل ذرت را قبل از رسیدن كامل میوه یعنی قبل از پژمرده شدن آن می چینند و به سرعت خشك می كنند . كاكل ذرت بعد از خشك شدن رنگ قهوه ای پیدا می كند .

برای درست كردن دم كرده كاكل ذرت ،‌مقدار 30 گرم از آ ن را در یك لیتر آب جوش ریخته و به مدت پنج دقیقه دم کنید .

– كاكل ذرت دارای مقدار زیادی پتاسیم  است، به همین دلیل دم كرده آن ادرار آور است و آرام كننده دستگاه ادراری است .

– درد و ناراحتی های دستگاه ادراری  را تسكین می دهد .

– سنگ مثانه ،‌التهاب و درد مثانه را از بین می برد .

– كاكل ذرت بطور كلی دستگاه ادراری را تمیز می كند .

به غیر از كاكل ذرت از برگ ، ریشه وساقه بلال نیز استفاده طبی به عمل می آید .

– جوشانده ساقه وسط بلال خونریزی بینی را بند می آرود.

– برای دفع سنگ مثانه از جوشانده برگ های ذرت استفاده كنید .

– جوشانده ریشه ذرت برای سوزش مجاری ادراری  مفید است .

– جوشانده وسط ذرت درد شكم و معده را از بین می برد .

– در قدیم برای معالجه سوزاك از جوشانده ساقه بلال استفاده می كردند

به بالای صفحه بردن