دارچين، مسموميت غذايي را از بين مي‌برد

مصرف دارچين مي‌تواند در پيشگيري از بيماري‌هاي ناشي از باکتري‌هاي بيماري‌زا کمک کننده باشد.

پزشکان دانشگاه واشنگتن دريافتند مصرف دارچين مي‌تواند در پيشگيري از بيماري‌هاي ناشي از باکتري‌هاي بيماري‌زا کمک کننده باشد. طبق اعلام مرکز کنترل و پيشگيري از امراض آمريکا هر سال از هر 6 آمريکايي يک نفر به مسموميت غذايي مبتلا مي‌شود که از اين 48 ميليون مورد، 128 هزار نفر روانه بيمارستان شده و تعداد 3000 تن جان خود را از دست مي‌دهند. محققان معتقدند استفاده از روغن دارچين در صنايع غذايي مي‌تواند همچون يک آنتي باکتريال طبيعي کاربرد داشته باشد. «لينا شنگ» يکي از محققان اين مطالعه اظهار داشت: در بررسي انجام شده مشاهده کرديم يک گونه از باکتري E.Coli نوعي سم به نام «شيگا» را توليد مي‌کند که استفاده از روغن دارچين قابليت از بين بردن آنها را دارد. به گفته «لينا شنگ»، مقدار ناچيزي از اين روغن هم مفيد خواهد بود به گونه‌اي که 10 قطره از آن در يک ليتر آب مي تواند تمامي باکتري‌هاي مرتبط را طي 24 ساعت از بين ببرد. به گزارش ايسنا به نقل از ورلد ساينس ريپرت، محققات معتقدند با افزايش مصرف افزودني‌هاي شيميايي نياز به استفاده از افزودني‌هاي طبيعي بيشتر مي‌شود و لازم است ترکيب‌هاي طبيعي براي کنترل باکتري‌هاي مسموميت زا مورد استفاده قرار گيرد.