جمعه , ۱۶ خرداد ۱۳۹۹
خانه / اخبار ویژه / درک چگونگی نوسان ترکیبات موجود در فلفل های قرمز هنگام رسیدن

درک چگونگی نوسان ترکیبات موجود در فلفل های قرمز هنگام رسیدن

به گزارش فود کلینیک تحقیقات جدید در مورد تجمع کپسایسینوئیدها و کپسینوئیدها در فلفل های فلفل قرمز در حین رسیدن ممکن است بینشی جدیددر تولید مواد غذایی ایجاد کند.
تحقیقات جدید در مورد تجمع دو ترکیب مهم در فلفل های فلفل قرمز ممکن است به پرورش دهندگان گیاه کمک کند تا در افزایش و کاهش سطح این ترکیبات در هنگام رشد فلفل های چیلی کمک کنند و همچنین می توانند بینشی در تولید مواد غذایی ایجاد کنند.

 

کپسایسینوئیدها مسئولیت گرما در فلفل های فلفل قرمز هستند ، در حالی که ترکیبات مرتبط با آن به نام کپسینوئیدها بسیار کمتری هستند. تحقیقات قبلی نشان داده است که هر دو ممکن است مزایای سلامتی مهمی داشته باشند.

تیم محققان اسپانیا و مکزیک سطح کپسایسینوئیدها و کپسینوئیدها را در سه نوع فلفل فلفل قرمز (chiltepin و tampiqueño 74) (دو فلفل فلفل دلمه ای از مکزیک) و گل جلوکیا (یک فلفل قرمز بسیار داغ از هند) تجزیه و تحلیل کردند. آنها گیاهان فلفل دلمه ای را رشد داده و فلفل های فلفل قرمز را در مراحل مختلف رشد فلفل ها جمع آوری کردند. آنها دریافتند که سطح کپسینوئیدها در سه رقم  فلفل قرمز در طی دوره آزمایش افزایش یافته و به طور مشابه کاهش می یابد. افزایش و کاهش سطح کپسایسینوئید فلفلهای chiltepin و tampiqueño 74 از الگوی مشابه کپسینوئیدها پیروی می کنند ، اما سطح واقعی کپسایسینوئیدها بیشتر بود. کپسایسینوئیدهای موجود در فلفل ژولویا باتویی در اوایل دوره آزمایش نسبت به دو فلفل دیگر شروع به تجمع کردند.

اطلاعات بیشتر در مورد این تحقیق را در مطالعه ای که در مجله کشاورزی و مواد غذایی شیمیایی منتشر شده است بخوانید. انتشارات مطبوعاتی توسط انجمن شیمیایی آمریکا تهیه شده است.

منبع https://www.ift.org/iftnext/2020

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *