دو تکنیک حرفه ای برای تازه کارهای صنف غذا

در این ویدئو دو راهکار ساده برای از بین بردن بوی زُهم مرغ و همچنین تنوع در محصول پیشنهاد شده که به خصوص برای تازه کارهای صنف غذا بسیار کاربردی و مشتری پسند است.

نکات جالب توجه ویدئو

شیرخشک و نمک از بین برنده بوی نامطبوع مرغ

فسنجان با پایه اکبر جوجه

آلوچه ناردون با پایه اکبر جوجه

آلو اسفناج با پایه اکبر جوجه

ترش واش با سبزی محلی با پایه اکبر جوجه

همچنین اینها را هم ببینید:

در آشپزخانه یک رستوران اکبر جوجه حرفه ای چه می گذرد؟

آشنایی با خیابانهای غذا (جالان آلور کوالالامپور)

تجهیزاتی که برای تاسیس فست فود دونر کبابی نیاز دارید

پیتزاپزی به سبک نانوایی در ایتالیا

6 نکته ریز در آشپزخانه فست فود (ویدئو)

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *