رونمایی از «کیک یزدی» شیرین شده با گیاه «استویا»

رونمایی از «کیک یزدی» شیرین شده با گیاه «استویا»

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه یزد، این کیک در حاشیه نشست وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با مدیران سلامت دانشگاه و نیز شورای سلامت استان و اعضای صنف قنادان و صنایع غذایی استان رونمایی شد.

گفتنی است، گیاه استویا(Stevia)، بومی قاره آمریکاست که اخیراً وارد ایران شده و پژوهش هایی برای جایگزینی این ماده به جای شیرین کننده هایی نظیر شکر انجام شده است.

استویا با نهایت ارتفاع یک متر و حداکثر عمر پنج سال با برگ های شیرین که بومی آمریکای جنوبی بوده تاب سرما ندارد و مناسب مناطق جنوبی ایران یا کشت گلخانه ای است.

شیرینی قند حاصل از دانه این گیاه ۲۵۰ تا ۳۰۰ برابر دیگر گیاهان قند آور چون نیشکر و چغندر قند و میزان قند موجود در آن ۱۵۰ برابر آنهاست.

عصاره استویا در صنایع شیرینی سازی، پزشکی و