ترشی به دلیل اینکه نقش مهمی در افزایش اشتها دارد میل به غذا خوردن در افراد لاغر را زیاد میکند.
دکتر محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: ترشیجات در حقیقت از سبزیجات و صیفیجات تهیه می شود بنابر این مصرف ترشی به عنوان یک مواد غذایی فیبری و چاشنی در کنار غذا توصیه میشود.وی اظهار داشت: ترشی به علت خاصیت اسیدی میتواند به هضم غذا کمک کند خصوصاً غذاهایی که سنگین و پروتئنی هستند.وی در ادامه گفت: کسانی که مشکلات گوارشی دارند و اسید معدهشان زیاد ترشح می کند و کسانی که “فشار خون” دارند به واسطه نمک موجود در ترشی مصرف آن برای این اشخاص محدودیت دارد.این متخصص تغذیه گفت: کسانی که بیاشتها هستند چاشنیها از جمله ترشی به افزایش اشتها کمک میکند و کسانی که لاغر هستند و خیلی میل به غذا ندارند این چاشنی به دلیل کمک به افزایش اشتها موجب می شود تا میل به غذا در آنها زیاد شود.وی در پایان گفت: ترشی به علت داشتن خاصیت اسیدی به هضم غذا کمک می کند ضمن اینکه “آهن” در یک محیط اسیدی بهتر جذب میشود بنابر این ترشی به جذب آهن کمک میکند.