شکلات های تیره تر، شکر کمتر، سلامتی بیشتر

شکلات های تیره تر، شکر کمتر، سلامتی بیشتر

به گزارش ایفدانا –  به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی همدان، مهندس حمید شیرازیان با اشاره به مصرف بالای شکلات و شیرینی در ایام پیش رو گفت: شکر به عنوان سم سفید عامل شیرینی کاکائوهای موجود در بازار است که در مرحله تولید به آن اضافه می شود.

وی افزود: طعم اصلی و اولیه کاکائویی که به آن شکر اضافه نشده باشد، تلخ است. بنابراین هر چقدر کاکائویی که در دسترس شماست، تلخ تر باشد، یعنی میزان شکر آن کمتر و درصد کاکائویش بیشتر است.

مهندس شیرازیان به منبع بالای آنتی اکسیدان در شکلات تلخ اشاره و اظهار کرد: مصرف به اندازه و متعادل شکلات تلخ به عنوان یک ماده غذایی گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان می تواند در برنامه رژیم غذایی  افراد قرار گیرد.

وی پرهیز از زیاده روی در مصرف فرآورده های قندی به ویژه شیرینی و شکلات در ایام نوروز، رعایت صحیح الگوی تغذیه با استفاده از نشانگرهای رنگی تغذیه ای درج شده بر روی محصولات، خرید از مراکز معتبر و تهیه نکردن اقلام یاد شده از دست فروشان و دوره گردها را به منظور حفظ سلامتی در ایام نوروز از مردم خواستار شد.

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

به بالای صفحه بردن