شیر

شیر به یک ابرنوشیدنی تبدیل می شود

 

 

دانشمندان قصد دارند شیر را به گونه ای مهندسی کنند تا به انسان احساس سیری دهد، به آزاد سازی دارو در بدن کمک کند و حتی باعث نجات جان نوزادان نارس شود.

به گزارش ایرنا از هلث،این موفقیت به ابداع فرمول های جدیدی برای نوزادان نارس، نوشیدنی ‌های کاهش وزن و سیستم های بالقوه تحویل دارو منجر خواهد شد.
محققان دانشگاه موناش استرالیا در یک مطالعه برای اولین بار موفق شدند نشان دهند شیر دقیقا چگونه هضم می شود.
محققان با بازسازی شیمیایی سیستم هاضمه در یک ظرف شیشه‌ای و افزودن شیر گاو به آن متوجه شدند که شیر از ساختار منحصر به فردی شامل امولسیون چربی، مواد مغذی و آب برخوردار است که باعث افزایش هضم می ‌شود.

محققان استرالیایی با بررسی نانوساختار شیر برای کشف چگونگی برقراری تعامل بین ترکیبات آن با سیستم هاضمه انسان متوجه شدند که این نوشیدنی در زمان هضم از ساختار هندسی بسیار منظمی برخوردار است.
آنها می گویند: این مطالعه می‌تواند به تولید محصولات لبنی جدید منجر شود؛ همچنین از نتیجه حاصله از این مطالعه می‌توان برای تولید سیستم های جدید آزاد سازی دارو در بدن استفاده کرد.
محققان در این مطالعه متوجه شدند: زمانی که بدن فرآیند هضم را آغاز می‌ کند، آنزیمی به نام لیپاز، مولکول های چربی را برای ایجاد یک ساختار هندسی بسیار منظم تجزیه می‌کند.
این اجزای کوچک و بسیار منظم به چربی ها، ویتامین‌ها و داروهای محلول در چربی اجازه می‌ دهد از غشای سلولی گذشته و به سیستم گردش خون وارد شوند.
این مطالعه در مجله ACS Nano منتشر شده است

به بالای صفحه بردن