ظرف‌هایتان را با خاک بشویید!

یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد که تماس مستقیم ظروف با مایع‌های ظرفشویی می‌تواند برای سلامتی مضر و آسیب پذیر باشد. به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ مایع‌های ظرفشویی، وایتکس، پودر‌ها و صابون‌هایی که برای شستشوی ظروف استفاده می‌شوند،حالت اسیدی دارند و این حالت اسیدی باعث تخریب ظروف می‌شود و باعث می‌شود مواد سمی موجود در ظروف هنگام طبخ و پخت غذا‌ها آزاد شوند.بررسی‌ها نشان می‌دهد، مایعات ظرفشویی باعث ترشحات آمونیاکی در بدن می‌شوند و حالت اسیدی آنها با آب از بین نمی‌رود بلکه در ظرف باقی می‌ماند و باعث می‌شود مواد سمی هنگام پخت غذا برای بدن آسیب‌های زیادی به وجود آورند و توصیه می‌کنند برای شستشوی ظروف بهتر است از خاک استفاده شود ؛ زیرا خاک خاصیت جرم گیری دارد و می‌تواند مواد را ضد عفونی کند.