بسته بندی منحصر به فرد یک فست فود

غذاهاي آماده فشارخون را بالا مي برد

به گفته پزشکان، مصرف بيش از حد نمک در کنار عوامل ديگري چون بي‌تحرکي، چاقي، استرس و تنش‌هاي رواني خطر ابتلاي زودرس به عارضه فشارخون بالا را به همراه دارد. پزشکان تاکيد دارند اگرچه در افرادي که سابقه خانوادگي فشارخون بالا ندارند امکان ابتلا به اين عارضه به مراتب کمتر است اما تغييرات نامناسب در سبک زندگي امروزي، اکثر افراد را در معرض ابتلا به اين عارضه خاموش اما در عين حال خطرناک قرار مي‌دهد. مواد خوراکي بسته‌بندي شده، آماده و فرآوري شده حاوي حجم زيادي نمک هستند. همچنين در آنها مقدار قابل توجهي کلسترول و روغن نيز وجود دارد و در نهايت مصرف مداوم آنها به اضافه وزن، چاقي و افزايش فشارخون منجر مي‌شود. همچنين آمار نشان مي‌دهد که پيش از اين گروه‌هاي سني ۵۰ سال و بيشتر با اين عارضه روبرو بودند اما اکنون سن مبتلايان به ۳۰ تا ۳۴ سال کاهش يافته است. حتي اين خطر براي نوجوانان نيز وجود دارد که عامل آن شيوع چاقي دوران کودکي است. به گزارش ايسنا به نقل از خليج تايمز، طبق گزارش سازمان جهاني بهداشت (WHO) ميزان نمک دريافتي بدن در روز بايد پنج گرم باشد. همچنين اين سازمان خواستار آن است که تا سال ۲۰۲۰ ميلادي با کاهش نمک مصرفي تا ۳۰ درصد از ميزان مرگ و مير زودرس ناشي از بيماري‌هاي غيرقابل‌واگير در سراسر جهان تا ۲۵ درصد کاسته شود