فدراسیون روسیه و برنامه های بلند پروازنه آن برای افزایش تولید غلات

فدراسیون روسیه و برنامه های بلند پروازانه آن برای افزایش تولید غلات

واحد آموزش و پژوهش اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران (آوندا) میزان تولید و صادرات غلات در روسیه در سال ۲۰۱۹ میلادی را بررسی کرد.
تولید غلات و صادرات غلات در روسیه با توجه به سرمایه گزاری های گسترده اخیر دولت و بخش خصوصی این کشور، پتناسیل قابل توجهی برای افزایش باز هم بیشتر دارد. مجموع صادرات محصولات کشاورزی این کشور در سال ۲۰۱۸ از مرز۲۵.۹ میلیادر دلار فراتر رفت و از در آمد حاصل از صادرات تسلیحات آن به طرز قابل توجهی پیشی گرفت.
براساس اطلاعات اتحادیه غلات روسیه، این کشور می تواند میزان تولید سالانه غلات خود را به رقمی بین۱۶۰-۱۳۰ میلیون تن افزایش دهد و به این ترتیب میزان صادرات خود رابه ۵۰-۴۰ میلیون تن در سال افزایش دهد. منابع ژنتیکی متنوع و فراوان غلات، قلمرو سرزمینی گسترده و امکان دسترسی به ۸ درصد از منابع آب شیرین جهان، در کنار نزولات آسمانی فراوان امکان تحقق این آرمان را برای فدراسیون روسیه ممکن می کند.
همزمان فدراسیون روسیه در صدد نو سازی و به سازی زیر ساختارهای لجستیکی بنادر و پایانه های دریایی و راههای مواصلاتی و ریلی خود نیز می باشد که موجبات تسهیل و افزایش چشمگیر صادرات غلات آن به سایر کشورهای همجوار در آسیا میانه، شمال آفریقا و خاورمیانه که شاهد بزرگترین رشد جمعیت جهان هستند، را برای این کشور فراهم می سازد.
بعنوان مثال صادرات گندم روسیه به کشورهای مانند اندونزی ۵.۱، بنگلادش ۲.۲ و کشورهای آفریقایی مانند سودان ۴.۳ و نیجریه ۱.۶ که همه از رشد جمعیت چشمگیر و کمبود منابع زارعی برخوردار هستند، در خلال ۳ سال گذشته به میزان چندین برابر افزایش یافته است.
به دنبال آغاز جنگ تعرفه ها چین وامریکا، روس ها با اغتنام از فرصت میزان صادرات غلات خود به این کشور را نیز به طرز قابل توجهی افزایش دادند. میزان تولید غلات این کشور در سال ۲۰۱۹-۲۰۱۸ به رقم حیرت انگیز ۱۳۵ میلیون رسید و در سال قبل از آن نیز از مرز ۲۰۱۸ تن فراتر رفت که از متوسط تولید ۵ سال گذشته این کشور نیز بالاتر بود. صادرات غلات این کشور به چین تنها در ۶ ماه اول سال ۲۰۱۸ به رقم ۷.۷ میلیون تن رسیدکه ۴.۳ برابر صادرات آن در سال ۲۰۱۷ بود. پیش بینی می شود آغاز عملیات بهره برداری از خط آهن راه ابریشم توسط چین نیز در این زمینه تاثیر قابل توجهی گذاشته باشد.
برای اطلاع از جزئیات بررسی های آماری واحد آموزش و پژوهش اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران می توانید به آدرس http://iranavanda.com/ مراجعه نمایید.

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *