چهارشنبه , ۲۲ مرداد ۱۳۹۹
خانه / آمار و اطلاعات / قیمت جهانی کالاهای جهانی در ماه آوریل کاهش می شود
FAO

قیمت جهانی کالاهای جهانی در ماه آوریل کاهش می شود

۰۷ مه ۲۰۲۰ ، رم –

به گزارش فود کلینیک :قیمت کالاهای جهانی مواد غذایی در ماه آوریل برای سومین ماه متوالی کاهش یافت ، زیرا اثرات اقتصادی و لجستیکی بیماری همه گیر COVID-19 منجر به انقباض قابل توجه تقاضای بسیاری از کالاها شد.

شاخص قیمت مواد غذایی FAO ، که قیمت های بین المللی کالاهای معامله شده را معمولاً ردیابی می کند ، در ماه آوریل به طور متوسط ​​۱۶۵٫۵ امتیاز ، حدود ۳٫۴ درصد پایین تر از ماه قبل و ۳ درصد پایین تر از آوریل ۲۰۱۹ است.

شاخص بهای شکر FAO با پایین آمدن ۱۳ ماهه روبرو شد و ۱۴٫۶ درصد از ماه مارس سقوط کرد و این در حالی است که افت ماهانه ای حتی بزرگتر نیز داشت. با فروپاشی قیمت نفت خام بین المللی ، تقاضا برای نیشکر برای تولید اتانول کاهش یافته ، تولید را به سمت تولید شکر و از این رو گسترش قابلیت های صادراتی سوق می دهد. در همین حال ، اقدامات محدودیتی در تعدادی از کشورها باعث افزایش فشار رو به پایین تقاضا شد.

شاخص بهای روغن نباتی FAO در ماه آوریل ۵٫۲ درصد کاهش یافته است که با ریزش مقادیر روغن نخل ، سویا و کلزا کاهش یافته است. کاهش تقاضایسوخت زیستی نیز نقش داشت ، همانطور که باعث کاهش تقاضا از بخش مواد غذایی به همراه تولید بیش از پیش بینی شده روغن نخل در مالزی وروغنکشی سویا در ایالات متحده آمریکا شد.

شاخص قیمت لبنیات FAO 3.6 درصد سقوط کرد که قیمت های پودر کره و شیر در میان افزایش قیمت های صادراتی ، موجودی ، تقاضای واردات ضعیف و کاهش فروش رستوران ها در نیمکره شمالی ، باعث کاهش دو رقمی شد.

شاخص قیمت گوشت FAO 2.7 درصد کاهش یافته است. بهبود نسبی تقاضای واردات از چین برای تعادل رکود واردات در جای دیگر کافی نبود ، در حالی که کشورهای بزرگ تولیدکننده به دلیل اقدامات قرنطینه ای در منزل دچار تنگناهای لجستیکی و افت شدید تقاضا از بخش خدمات غذایی شدند.

“همه گیری COVID-19 به طرف تقاضا و عرضه گوشت ضربه می زند ، زیرا بسته شدن رستوران ها و کاهش درآمدهای خانوار منجر به کاهش مصرف می شود و کمبود نیروی کار در سمت پردازش بر سیستم های تولید همزمان در کشورهای اصلی تولید دام تأثیر می گذارد.” “به گفته اقتصاددان ارشد فائو ، Upali Galketi Aratchilage.”

شاخص قیمت غلات FAO فقط در حاشیه کاهش یافت ، زیرا قیمت های بین المللی گندم و برنج بطور قابل توجهی افزایش یافت در حالی که قیمت ذرت به شدت کاهش یافت. قیمت بین المللی برنج نسبت به ماه مارس ۷٫۲ درصد افزایش یافت ، زیرا این امر در بخش عمده محدود به محدودیت های موقت صادرات توسط ویتنام بود که بعداً لغو شد ، در حالی که در میان گزارش های مربوط به تحقق سریع سهمیه صادرات از فدراسیون روسیه ، قیمت گندم ۲٫۵ درصد افزایش یافت. در مقابل ، قیمت غلات دیگر ، از جمله ذرت ، ۱۰ درصد کاهش یافت که با کاهش تقاضای استفاده از آن برای خوراک دام و تولید سوخت های زیستی کاهش یافته است.

تولید گندم ثابت می ماند اماموجودی ها می تواند در سال ۲۰۲۰/۲۱ بیشتر رشد کند

درگزارش  عرضه و تقاضای غلات ، که امروز نیز منتشر شد ، فائو از اولین پیش بینی های خود برای عرضه و تقاضای جهانی گندم در فصل بازاریابی ۲۰۲۰/۲۱ پرده برداشت. پیش بینی می شود میزان تولید کمتر در اتحادیه اروپا ، آفریقای شمالی ، اوکراین و ایالات متحده تقریبا ۷۶۲٫۶ میلیون تن است که به طور گسترده با سطح ۲۰۱۹ مطابقت دارد ، و انتظار می رود برداشت های کمتری در اتحادیه اروپا ، آفریقای شمالی ، اوکراین و ایالات متحده آمریکا تقریباً جبران برداشت های بیشتر در استرالیا ، قزاقستان ، فدراسیون روسیه و هند باشد. پیش بینی می شود میزان مصرف جهانی گندم در سال ۲۰۲۰/۲۱ با ثبات همراه باشد ، با افزایش پیش بینی شده در مصرف مواد غذایی که از کاهش در خوراک و مصارف صنعتی بیشتر است. پیش بینی می شود موجودی گندم در پایان فصل های زراعی در سال ۲۰۲۱ به ۲۷۴٫۵ میلیون تن برسد ، که ناشی از افزایش قابل توجه پیش بینی شده در موجودی های چین است ، در حالی که در سایر نقاط جهان پیش بینی می شود موجودی جهانی تقریباً ۵ درصد کاهش یابد و به پایین ترین سطح خود برسد. از سال ۲۰۱۳٫ فائو همچنین پیش بینی  تولید ذرت قوی امسال در آرژانتین ، برزیل و آفریقای جنوبی جایی که برداشت بزودی آغاز خواهد شدرا کرده است .

میزان مصرف غلات کمتر وموجودی ها  در سال ۲۰۱۹/۲۰ بیشتر است

 

فائو پیش بینی تولید جهانی خود را برای سال ۲-۲۰۱۹ حفظ کرد -۷۲۰ میلیون تن – اما پیش بینی خود را برای استفاده از غلات در ۲۰۱۹/۲۰ را به ۲۴٫۷ میلیون تن کاهش داد ، عمدتا به دلیل اثرات COVID-19 بر رشد اقتصادی ، بازارهای انرژی و تقاضای حیوانات خوراک. پیش بینی جدید بیشتر نشان دهنده کاهش مصرف ذرت در چین و ایالات متحده است. فائو همچنین پیش بینی خود را برای کل مصرف برنج در سراسر جهان نسبت به ماه گذشته کاهش داده است ، که این امر تا حدودی به دلیل کاهش پیش بینی میزان مصرف مواد غذایی برای نیجریه است ، اما هنوز هم انتظار می رود که مصرف کلی برنج با رشد یک ساله در سال منجر به یک رکورد جدید شود. مصرف در آسیا. پیش بینی می شود میزان مصرف گندم در سال ۲۰۱۹/۲۰ با پیش بینی افزایش مصرف مواد غذایی ، ۱٫۲ درصد نسبت به فصل قبل افزایش یابد. پایین تر بودن نرخ بهره منجر به بالاتر رفتن ذخایر غلات در جهان در پایان فصل های ۲۰۲۰ می شود ، اکنون در ۸۸۴ میلیون تن یا ۱۳٫۶ میلیون تن بالاتر از سطح افتتاحیه آنها قرار دارد. این امر باعث افزایش نسبت جهانی به موجودی  غلات به ۳۱٫۶ درصد می شود ، بنابراین بالاتر از ۳۰٫۷ درصد فائو پیش بینی شده در ماه گذشته است. افزایش موجودی  غلات در درجه اول منعکس کننده موجودی ذرت پیش بینی شده است ، که اکنون انتظار می رود که به بالاترین میزان ۴۲۸ میلیون تن برسد. پیش بینی می شود تجارت جهانی غلات در سال ۲۰۱۹/۲۰ با هدایت سورگوم و گندم با ۲٫۸ درصد افزایش به ۴۲۲ میلیون تن برسد. محدودیت های صادراتی گندم های رشد یافته در منطقه دریای سیاه در بیشتر موارد قبلاً برداشته شده است و انتظار نمی رود که تعهدات صادراتی تمام ساله کشورهای تولیدی را تحت تأثیر قرار دهد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *