لیبل جدید Nutrition Facts امید به استفاده بهتر توسط مصرف‌کنندگان دارد

الزامات جدید FDA برای لیبل‌زنی مواد غذایی

هنر بسته بندی: سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) به‌تازگی دو قانون جدید برای اصلاح الزامات لیبل‌زنی مواد غذایی برای غذاهای متداول و مکمل‌های غذایی وضع کرده است.تغییرات به‌گونه‌ای است تا آخرین اطلاعات علمی را که شامل ارتباط بین رژیم غذایی و بیماری‌های عروقی مانند چاقی یا بیماری‌های قلبی می‌شود منعکس کنند و نیز هماهنگی بهتری میان آنچه میزان سرو ماده غذایی و آنچه که مردم در حقیقت می‌خورند ایجاد کند.

لیبل جدید Nutrition Facts امید به استفاده بهتر توسط مصرف‌کنندگان دارد. نخستین قانون پیشنهادی شامل موارد زیر می‌شود:

1) به روز کردن لیست مواد غذایی که نیاز یا اجازه به اعلان شدن دارند.

2) فراهم کردن و به روز کردن مراجع ارزش‌های روزانه (DRVs) و میزان مصرف روزانه (RDIs)

3) اصلاح الزامات خاص غذایی برای کودکان زیر چهار سال یا زنان باردار و شیرده

4) بازبینی فرمت Nutrition Facts Lable

قانون پیشنهادی دوم الزامات به روز کردن میزان سرو هر بسته است.

تغییرات پیشنهادشده برای درج مورد نیاز یا مجاز موادغذایی بر روی لیبل‌ها، بر روی لیبل‌زنی چربی‌ها، شکرهای افزوده، ویتامین‌ها و مواد مغذی و فیبرها تاثیر خواهد گذاشت. اعلان گزینه «کالری دریافتی از چربی» دیگر نیاز یا اجازه چاپ نخواهد داشت.

FDA توضیح می‌دهد که این تغییر پیشنهاد شده است به این علت که تحقیقات نشان می‌دهد که نوع چربی مهم‌تر از مقدار آن است. با احترام و توجه به لیبل‌زنی شکرها، اعلان «شکر افزوده» در زیر نام «شکرها» از الزامات جدید خواهد بود. تغییرات در اعلان ویتامین‌ها و مواد معدنی شامل افزودن ویتامین D و پتاسیم می‌شود. کلسیم و آهن کماکان الزامی خواهند بود و درج ویتامین A و C می‌توانند به صورت داوطلبانه باشد.

FDA همچنین پیشنهاد می‌دهد که واژه «فیبرهای خوراکی» از طرف شرکت‌هایی که کربوهیدرات‌های ایزوله و سنتتیک غیرقابل هضم را بازاریابی می‌کنند ذکر شود ، البته با اثبات این مطلب و شواهد که آنها تاثیر فیزیولوژیکی خوبی برای سلامت انسان دارند. علاوه بر این برای محصولات خاص، به‌عنوان مثال آنهایی که حاوی کربوهیدرات‌های غیرخوراکی هستند که الزامات قرار گرفتن در جدول فیبرهای خوراکی را ندارند، داشتن بیش از یک منبع شکر، شکر افزوده شده که دستخوش تخمیر شده است، انواع شکل‌های ویتامین E، یا اسیدفولیک- تولیدکنندگان باید تاییدیه FDA را داشته باشند.

در خلال بازبینی DRVs و RDIs، FDA پیشنهادی مبنی بر افزایش Dv برای فیبرهای خوراکی از 25 به 28 گرم و کاهش Dv برای سدیم از 2400 به 2300 میلی‌گرم ارائه کرده است. آژانس خاطرنشان کرد که حدود 75 درصد از سدیم مصرفی در آمریکا برگرفته از سدیمی است که در حین تولید غذا به آن افزوده می‌شود. علاوه بر این FDA پیشنهاد می‌کند که واحدهایی که نشانگر ویتامین‌های A، D و E هستند تغییر یابد. پیشنهاد FDA برای میزان سرو شامل بازبینی شناسایی ظروف یکبار مصرف، الزامات برای لیبل‌زنی دوستونی ظروف خاص، به روزرسانی قوانین این بخش می‌شود.

تغییرات در بخش الزامات میزان سرو محصول به گونه‌ای است که باید نشانگر چگونگی خوردن و آشامیدن امروزه مردم باشد. به‌عنوان مثال غذاهای بسته‌بندی شده – شامل نوشیدنی‌ها- که در یک دفعه خورده (وعده غذایی) می‌شوند باید جزو گروه یک بار سرو بسته‌‌بندی شوند و اطلاعات کالری و مواد مغذی موجود بر روی لیبل باید برای کل بسته باشد. همچنین برای بسته‌هایی که می‌توانند در یک یا چند بار خورده شوند تولیدکنندگان باید دو ستون لیبل را برای مشخص کردن دو بخش کالری و مواد غذایی «هر نوبت خوردن» و «هر بسته» اختصاص دهند.

 

به بالای صفحه بردن