مصرف فلفل دلمه ای موثر در کاهش کلسترول

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: فیبر موجود در فلفل دلمه‌ای می‌تواند کلسترول را که عامل دیگری برای ابتلا به حمله قلبی و سکته است، کاهش دهد.اصغر نقشی افزود: فلفل دلمه‌ای منبعی غنی از ویتامین آ و ویتامین سی است که هر دوی آنها آنتی‌اکسیدان‌هایی قوی هستند.وی تشریح کرد: فلفل دلمه ای حاوی ترکیباتی موسوم به کاسپایسین است که مانع از انتقال درد از پوست به نخاع شده و از بروز احساس درد جلوگیری می کند.نقشی ادامه داد: خوردن فلفل دلمه ای به شفافیت و پاکسازی پوست و پیشگیری از لکه های پوستی کمک می کند.کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره ای به مواد مغذی در فلفل دلمه ای یادآور شد: رنگ‌های شفاف فلفل دلمه‌ای سرشار از بهترین مواد مغذی است.وی مصرف فلفل دلمه ای را در جلوگیری از ریزش مو تاثیرگذار دانست و اظهار داشت: عصاره فلفل دلمه ای یکی از بهترین محصولات برای تقویت رشد موها بوده و این عصاره از ریزش مو جلوگیری می کند و تارهای مو را پرتر و ضخیم تَر نگه می دارد.نقشی تاکید کرد: فلفل دلمه ای سرعت سوخت و ساز را در بدن بالا می برد و به درمان بیماری های مرتبط با درد کمک می کند