نظارت ها بر واحدهای لبنی سختگیرانه‌ است

نظارت ها بر واحدهای لبنی سختگیرانه‌ است

مدیرکل استاندارد تهران در بازدید از واحد تولیدی دامداران، با تاکید بر حساسیت واحدهای لبنی، گفت: واحدهای تولیدکننده فرآورده‌های لبنی از آنجا که ارتباط مستقیم با سلامت جامعه دارد، باید در رعایت استانداردها و ارتقای کیفیت خود، تلاش کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره‌کل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری در سی و سومین بازدید از واحدهای تولیدی و خدماتی استان، که از واحد تولیدکننده انواع فرآورده‌های لبنی تین(دامداران) انجام شد، بر استانداردسازی واحدهای تولیدی و  حتی صنفی تاکید کرد و گفت: محصولات لبنی اولویت سبد غذایی خانوارها را بخود اختصاص داده‌اند؛ لذا این واحدها ارتباط بسیار نزدیکی با سلامت مردم دارند و باید نظارت‌های سختگیرانه بر این واحدها اعمال شود.
وی در بازدید از خطوط تولید و آزمایشگاه‌های این واحد تولیدی که در برای فرآورده ماست طعم‌دار خود در سال گذشته، از این اداره‌کل تندیس واحد نمونه استانی دریافت کرده بود، گفت: این واحد برای انواع شیر پاستوریزه – ماست – خامه – دوغ – کشک مایع صنعتی – شیر خشک و همچنین محصولات برون سپاری شامل پنیر uf – لیقوان پروسس- خامه ای – لاکتیکی -شیر – خامه استریل و نیز کشک از این اداره‌کل پروانه استاندارد اخذ نموده است.
واحد لبنی تین( دامداران) که برای ۲۳۰۰ نفر اشتغالزایی کرده است، ظرفیت تولید ۶۵۰ تن انواع محصولات لبنی را دارد.

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *