مدیرکل استاندارد تهران در بازدید از واحد تولیدی دامداران، با تاکید بر حساسیت واحدهای لبنی، گفت: واحدهای تولیدکننده فرآوردههای لبنی از آنجا که ارتباط مستقیم با سلامت جامعه دارد، باید در رعایت استانداردها و ارتقای کیفیت خود، تلاش کنند.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل استاندارد استان تهران، محمودرضا طاهری در سی و سومین بازدید از واحدهای تولیدی و خدماتی استان، که از واحد تولیدکننده انواع فرآوردههای لبنی تین(دامداران) انجام شد، بر استانداردسازی واحدهای تولیدی و حتی صنفی تاکید کرد و گفت: محصولات لبنی اولویت سبد غذایی خانوارها را بخود اختصاص دادهاند؛ لذا این واحدها ارتباط بسیار نزدیکی با سلامت مردم دارند و باید نظارتهای سختگیرانه بر این واحدها اعمال شود.
وی در بازدید از خطوط تولید و آزمایشگاههای این واحد تولیدی که در برای فرآورده ماست طعمدار خود در سال گذشته، از این ادارهکل تندیس واحد نمونه استانی دریافت کرده بود، گفت: این واحد برای انواع شیر پاستوریزه – ماست – خامه – دوغ – کشک مایع صنعتی – شیر خشک و همچنین محصولات برون سپاری شامل پنیر uf – لیقوان پروسس- خامه ای – لاکتیکی -شیر – خامه استریل و نیز کشک از این ادارهکل پروانه استاندارد اخذ نموده است.
واحد لبنی تین( دامداران) که برای ۲۳۰۰ نفر اشتغالزایی کرده است، ظرفیت تولید ۶۵۰ تن انواع محصولات لبنی را دارد.
