وزير بهداشت با بيان اينکه وزارت بهداشت تنها به ميزان 20 درصد مي تواند در تامين سلامت مردم نقش داشته باشد، گفت: بيش از نيمي از مرگ وميرها ناشي از مصرف روغن هاي بي کيفيت، شکر و نمک است. به گزارش ايسنا، دکتر سيدحسن هاشمي در سفر به استان يزد و در جمع مديران صنايع غذايي اين استان با بيان اين که نبايد از نظارت و بازرسي در امر توليد غافل شد، اضافه کرد: در حال حاضر بيش از نيمي از مرگ و ميرها، ناشي از مصرف روغن هاي بي کيفيت، شکر و نمک است. بنابراين بايد در تهيه محصول غذايي دقت و مردم را به خودمراقبتي، کنترل فشار خون، قند خون و ديگر عوامل خطر بيماري ها تشويق کنيم.
همچنين در حاشيه نشست وزير بهداشت با اعضاي شوراي سلامت و صاحبان صنايع شيريني از کيک يزدي با جايگزيني شيرين کننده طبيعي گياهي به جاي شکر رونمايي شد.
اين کيک با شيرين کننده طبيعي گياه استويا با همکاري متخصصان غذا و دارو و يکي از توليد کننده هاي يزدي تهيه شده است و مي تواند جايگزين مناسبي براي کيک هايي که با شکر شيرين مي شود، باشد.