دوشنبه , ۳۱ شهریور ۱۳۹۹
خانه / مقالات علمی / مقالات / خارجی / چهار روش برتر برای آزمایش گوشت
بازار مرغ تعریفی ندارد / بحران کرونا عامل اصلی زیان مرغداران

چهار روش برتر برای آزمایش گوشت

April 2, 2020 • By Christine Alvarado, PhD

ترجمه : فود کلینیک
گواهینامه های بازرسی محصول ، نمونه برداری از سواب ، گواهینامه های تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی (HACCP) ، تست های تازه بودن ، ممیزی های بهداشتی و موارد دیگر – در سیستم های تولید گوشت و طیور کمبود آزمایش وجود ندارد. حسابرسی های نظارتی و مشتری خواستار آزمایش دقیق و کامل بر روی پارامترهای زیادی هستند ، همه اینها به منظور کمک به صنعت در برآورده کردن انتظارات مصرف کننده و مطابق با استانداردهای نظارتی برای ایمنی مواد غذایی طراحی شده اند.
با تمام این آزمایشات ، مدیریت و تجزیه و تحلیل داده های حاصل می تواند یک کار تمام وقت باشد. یکی از آخرین مواردی که یک مدیر کارخانه می خواهد در مورد آن فکر کند جمع آوری داده های بیشتر است ، اما با استفاده از آزمایش های استراتژیک ترنتیجه  آزمایش ها می تواند منجر به مدیریت بهتر ایمنی مواد غذایی ، کیفیت محصول و عملکرد کلی ، پرداخت سود سهام در رعایت مقررات ، رضایت مشتری و  اعتماد بیشترمصرف کننده شود. 

در اینجا چهار روش برتر وجود دارد که می تواند به شما در استفاده بهتر از داده های ایمنی مواد غذایی کمک کند.

۱٫ درک چرایی

وقتی صحبت از اعتبارسنجی ایمنی مواد غذایی می شود ، مهم است که بفهمید چه داده هایی نیاز دارید و چرا باید آن را جمع آوری کنید. با تعیین اهداف جمع آوری داده ها ، می توانید اطمینان حاصل کنید که آزمایش شما مناسب ترین داده ها را تولید می کند و منجر به تصمیم گیری های مداخله در مورد ایمنی مواد غذایی می شود.

با تعریف سه تا پنج سؤالی که برای بهبود ایمنی مواد غذایی باید پاسخ دهید ، شروع کنید. غالباً این سؤالات با نگرانی های مربوط به ایمنی مواد غذایی که ممکن است شما را در شب بیدار کند هماهنگ است. گرفتن مسئولیت این سؤالات می تواند به شما در جمع آوری داده های مورد نیاز برای پرداختن به این نگرانی ها کمک کند.

به عنوان مثال ، ممکن است بپرسید: “چطور می توان کل بارهای بیماری زا را کاهش داد تا ضد میکروب ها بتوانند کار بهتری در برآورده کردن استانداردهای عملکرد ایمنی مواد غذایی انجام دهند؟”

جمع آوری داده های پاتوژن در هر مرحله از قبل از برداشت تا بعد از برداشت می تواند به شناسایی نقاطی که بارهای زیاد بیماری زا وارد می شود کمک کند و مداخلات را می توان اضافه یا بهبود داد. شما ممکن است بخواهید با اندازه گیری انواع و سطح پاتوژن های موجود در حیواناتی که در محل کار خود قرار دارند شروع کنید. اطلاعات پاتوژن ناشی از حیوانات ممکن است اطلاعاتی مفید باشد زیرا شما نیازهای مداخلات قبل از برداشت محصول را برای تقویت راه حلهای ایمنی مواد غذایی چند گیاه خود ارزیابی می کنید.

۲٫  مرتب سازی روند های کاری

 به طور کلی صنعت گوشت و مرغ  سالانه میلیون ها نقطه از داده را برای برآورده کردن HACCP یا سایر الزامات حسابرسی و ارزیابی اثربخشی مداخلات ایمنی مواد غذایی جمع آوری می کند.

پس از جمع آوری ، مهم است که داده ها را به گونه ای سازماندهی کنید که در تجزیه و تحلیل ها و تصمیم گیری ها مفید واقع شود. حتی مهمتر از همه ، داده ها باید در صورت بروز فراخوان یا شیوع بیماری ناشی از غذا به سرعت در دسترس باشند. از آنجا که فراخوان ایمنی مواد غذایی در طی چند سال گذشته تحول یافته است ، داده های دقیق و نگهداری از سوابق ممکن است به معنای تفاوت بین یک موضوع کوتاه مدت ، موضعی و یک فراخوان در سطح ملی باشد که میلیون ها پوند محصول را شامل می شود.

سازماندهی داده ها و تجزیه و تحلیل موثر آن ، دو  چالش بزرگی است که صنعت هر روز ، هفته و سال با آن روبرو است. اکثر عملیات می توانند نحوه ورود و ذخیره داده ها را برای مشاهده راحت تر یا ارزیابی روند بهبود بخشند.

برخی از شرکت ها سیستم های ثبت داخلی خود را ایجاد می کنند و یا سیستم های آنلاین خریداری می کنند. بهترین سیستم مدیریت ضبط یکی از مواردی است که نیازهای شما را برآورده می کند. بیشتر اوقات ، ساده تر بهتر است.

ایجاد صفحه گسترده داده ها در مجتمع های یک شرکت همچنین برای مشاهده روند در مناطق مختلف جغرافیایی و همچنین سبک های مختلف مدیریتی حائز اهمیت است. جمع آوری داده های یکسان و نگهداری سوابق در مجتمع ها برای روند آینده و آنالیز ابرداده بسیار مهم است.

پس از سازماندهی داده ها در یک سیستم ثبت آنلاین ، تجزیه و تحلیل و تفسیر اهمیت پیدا می کنند. هنگام نگهداری و تجزیه و تحلیل سوابق ، ابرداده می تواند به اندازه اندازه گیری نتیجه مهم باشد. اینجاست که تجزیه و تحلیل روند و تصمیم گیری می تواند رخ دهد. تجزیه و تحلیل ابرداده می تواند دشوار اما بسیار مهم باشد ، به خصوص هنگام تعیین روند فعلی و مدل سازی پیش بینی آینده.

اگرچه ممکن است جمع آوری ابرداده با ایده حفظ سوابق متناقض به نظر برسد ، جمع آوری تمام اطلاعات مربوطه که به طور بالقوه می توانند بر نتایج آزمایش و نتیجه مداخلات ایمنی مواد غذایی تأثیر بگذارند ، مهم است. به عنوان مثال ، هنگام تعیین اثربخشی ضد میکروب های مختلف در یک شرکت ، جمع آوری داده های نقشه برداری بایگانی در تمام مراحل و عملیات مهم است. پس از جمع آوری ، روندها را می توان در هر عملیات پردازش و در کل شرکت تعیین کرد تا اثربخشی مداخلات در کاهش عوامل بیماری زا را مشخص کند. بر اساس داده های روند ، می توانید تصمیمات آگاهانه ای برای تقویت ایمنی مواد غذایی بگیرید.

۳٫ توجه خود را به روند ادامه دهید

با وجود به  وفور داده های مربوط به ایمنی مواد غذایی ، مدیران اغلب بیش از اندازه بر پارامترهای خاص متمرکز می شوند و روندهای مهم را از دست می دهند. برای شناسایی روندها بر اساس مکان ، فصل و چرخه تولید ، فراتر از داده های روزانه جستجو کنید. درک روندهای آشکار شده توسط داده ها می تواند برای تعیین مؤثرترین مداخلات ، اطلاعات معناداری را از “نویز” جدا کند.

توجه به هرگونه تغییر در رویکردهای سیستم هنگام تحلیل روند بسیار مهم است. به عنوان مثال ، تجدید نظر در روش جمع آوری نمونه یا تغییر ساده در تجهیزات فرآیند می تواند بر داده های ایمنی مواد غذایی تأثیر بگذارد. این به روز رسانی ها باید توجه داشته باشند تا امکان شناسایی روند ساده تری فراهم شود. پاسخ به “آنچه تغییر کرده” با نگه داشتن سوابق خوب و یادداشت های مربوط به کارمندان پردازش ، تهیه اطلاعات مهم برای تصمیمات ایمنی در آینده ، آسان تر است.

بنابراین ، هنگام نظارت بر روند ، برای مدیر گیاه مهم است که ثبت تغییرات زمان در سیستم را انجام دهد. برای تصمیم گیری دقیق بر اساس داده ها ، هرگونه تغییر در روش های آزمایشگاهی ، استفاده شیمیایی یا هر متغیر دیگری را که ممکن است بر نتایج آزمایش تأثیر بگذارد ، در نظر بگیرید. مطمئن باشید علاوه بر تغییرات ساده در روند ، روند واقعی را نیز شناسایی می کنید. درک کنید که حتی کوچکترین تغییرات – حتی تغییراتی که مختص فرآیندهای ایمنی مواد غذایی شما نیستند – می توانند بر مداخلات ایمنی مواد غذایی تأثیر بگذارند.

سابقه عملکرد شما سرنخ دیگری برای شناسایی روندهای داده های شما ارائه می دهد. ساختن یک تاریخچه از عملکرد شما به زمان نیاز دارد. با این وجود ، دانستن چگونگی تأثیر هوا و سایر عوامل فصلی بر تقاضای تولید و نگرانی های مربوط به ایمنی مواد غذایی به شما امکان می دهد تا داده ها را بطور مؤثرتر بر اساس زمان سال تجزیه و تحلیل کنید. برای شروع جمع آوری داده ها و ایجاد تاریخچه ایمنی مواد غذایی ، خیلی زود یا خیلی دیر نیست.

تجزیه و تحلیل پیش بینی و مدل سازی پیش بینی به عنوان ابزارهای مفیدی برای پیش بینی نتایج ایمنی مواد غذایی بر اساس آمار در حال ظهور هستند. این ابزارها از یادگیری ماشینی برای ارائه بینش از الگوهای استفاده می کنند تا ممکن است بلافاصله از طریق تجزیه و تحلیل داده های کنترل فرآیند آماری ساده (SPC) آشکار نشوند. بیشتر تجزیه و تحلیل داده ها همیشه به SPC استاندارد و ساده متکی بوده اند. با این حال ، با سیستم های ایمنی مواد غذایی به طور فزاینده پیچیده و تکثیر داده ها ، آمار جعبه معمولی دیگر قادر به ارائه تجزیه و تحلیل روند عمیق نیست.

کسانی که مایل به مدل سازی و تجزیه و تحلیل پیش بینی بیشتر در کل سیستم های ایمنی مواد غذایی خود هستند ، ممکن است بخواهند برای تجزیه و تحلیل های پیچیده ، قراردادهایی را با متخصصان آموزش دیده شخص ثالث در نظر بگیرند. قبل از ثبت نام این آمارشناسان شخص ثالث ، سؤالاتی در رابطه با استفاده از داده ها و ایمنی کنترل داده ها مهم است. آمارگزاران شخص ثالث برای تجزیه و تحلیل ابرداده می توانند برای دستیابی به سیستمهای پیچیده و کمک به پاسخگویی به سوالات پیچیده ایمنی مواد غذایی و تحقق اهداف مفید باشند.

چه با استفاده از SPC یا یک شخص ثالث ، حتماً قدم برداشته و تجربیات و دانش خود را در مورد عملکرد خود نیز مورد توجه قرار دهید. ترکیب تخصص شما با ابزارهای تحلیلی پیش بینی می تواند به شما در درک و مدیریت روندهای داده منجر به تصمیم گیری بهتر کمک کند.

۴٫ ملاحظات مربوط به کیفیت را فراموش نکنید
درک این مسئله که مداخلات ایمنی مواد غذایی چگونه می تواند بر کیفیت محصول تأثیر بگذارد ، مهم است. علاوه بر آزمایش پاتوژن ، اندازه گیری رنگ ، ماندگاری و سایر پارامترهای کیفیت مواد غذایی می تواند میزان قابل قبول بودن محصولات شما را در بازار نشان دهد.

به عنوان مثال ، یک مداخله در مورد ایمنی مواد غذایی می تواند بر ظرفیت نگه داشتن آب محصول شما تأثیر بگذارد. بدون انجام آزمایش کیفیت محصول ، ممکن است از اثرات منفی بر عملکرد و تجربیات غذایی مصرف کننده بی اطلاع باشید.

ایمنی مواد غذایی یک انتظار اساسی از مصرف کنندگان است ، اما کیفیت آن هم برای خریدهای اولیه و هم برای مکرر اهمیت دارد. کیفیت به طور مستقیم با مارک محصول گره خورده است و تصمیمات خرید مصرف کننده را هدایت می کند. اگر یک مداخله ایمنی مواد غذایی روی ظاهر یا طعم محصول تأثیر بگذارد ، بر این اساس ممکن است فروش آسیب ببیند. علاوه بر این ، حتی کاهش اندک بازده حاصل از مداخله ایمنی مواد غذایی می تواند منجر به از دست دادن میلیون ها دلار در سال شود.

جمع آوری داده ها ، ثبت سوابق و تجزیه و تحلیل ها می توانند کارهای بزرگی باشند. برای سهولت بار و دستیابی به سیستمهای ایمنی غذایی مؤثر ، تعیین اهداف جمع آوری داده ها ، توسعه سیستم هایی برای جمع آوری داده های مربوط به این اهداف و اهداف مهم است و سپس تعیین فرایند مناسب برای تجزیه و تحلیل برای پاسخ به سؤالات. اگر سوالات نسبتاً ساده و سرراست باشند ، ممکن است تحلیلها به صورت داخلی انجام شود. شرایط پیچیده تر ممکن است به یک شخص ثالث شخص ثالث آموزش دیده در روش های آماری برای پاسخ به سؤالات مربوط به ایمنی مواد غذایی و داده های مدل برای تحلیل پیش بینی نیاز داشته باشد.

هنگامی که به درستی انجام شود ، تجزیه و تحلیل داده ها و مدل سازی ابزاری مؤثر برای بهبود ایمنی مواد غذایی است. داده ها و پاسخ ها در دست شماست. استفاده صحیح از اطلاعات می تواند بینش و مداخلات را برای شما در بهتر خوابیدن در شب فراهم کند.

منبع :

Four Best Practices for Poultry and Meat Testing

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *