شاخص قیمت مواد غذایی FAO به طور متوسط 203.4 واحد در ماه ژانویه سال 2014، 3/1 درصد کمتر از ماه دسامبر و 4.4 درصد کمتر از ماه ژانویه سال گذشته است .
به جز شاخص قیمت لبنیات FAO که افزایش یافت ، ارزش شاخص های دیگر که شاخص قیمت مواد غذایی فائو را تشکیل می دهند در ماه گذشته کاهش یافته است ، به ویژه قند و شکر و روغن های گیاهی ، که با 5.6 درصد و 3.8 درصد کاهش یافته اند.
شاخص قیمت غلات FAO به طور متوسط 188.4 واحد در ماه ژانویه، 3 واحد یا 1.6 درصد کمتر از ماه دسامبر و به اندازه 56 واحد یا 23 درصد پایین تر ژانویه 2013 است. محصولات پیشرو در سال 2013 کمک کرد برای افزایش موجودی ، که همراه با صادرات بزرگ قیمت های بین المللی غلات به پایین سطح بالای خود را در سال 2012 و ماه های اول سال 2013 قرار گیرند. با چشم انداز مطلوب عرضه در اوایل سال 2014 قیمت اکثر غلات در بیشتر هفته های اخیر کاهش یافته است.
شاخص قیمت روغن فائو به طور متوسط 188.6 واحد در ماه ژانویه، کمتر از 7.4 واحد ( یا 3.8 درصد ) از دسامبر بود کاهش عمدتا منعکس کننده تحولات در بازار روغن پالم، که در آن تقاضای صادرات کند تولبد کننذگان بزرگ منجر به نگرانی ها در مورد موجودی در حال رشد شده و در نتیجه کاهش قیمت را به همراه داشت. علاوه بر این، صادرات فراوان روغن آفتابگردان و کلزا و چشم انداز منابع سویا با رکورد تولید در جنوب امریکا منجر به تضعیف قیمت ها برای سایر روغن های نباتی و همچنین کاهش در شاخص وزنی شد .
شاخص قیمت لبنیات FAOبه طور متوسط 267.7 واحد در ماه ژانویه بود. افزایشی معادل 3.5 واحد یا 1.3 درصد ، بیش از ماه دسامبر است. تقاضا برای محصولات لبنی رو به رشد باقی می ماند به ویژه از چین، شمال آفریقا، خاور میانه و فدراسیون روسیه و کره . تولید فصلی از جنوب متمایل به فروش در نیمکره شمالی است . بنابراین، به طور کلی، منابع محدود تولید منجر به قیمت افزایش قیمت ها شده است.
شاخص قیمت گوشت FAO به طور متوسط 185.2 واحد در ماه ژانویه ، کمی پایین تر از 1.7 واحد یا 1 درصد ، از دسامبر است قیمت گوشت خوک و گوشت گوسفند به پایین منتقل شده است. به طور عمده به دسترسی مناسب مربوط می شود ، در حالی که قیمت گوشت گاو و مرغ اندکی افزایش یافت : تقاضای گوشت گاو از چین و ژاپن منجر به رشد مداوم از اواسط سال 2013 شده است.
شاخص قیمت شکر FAO به طور متوسط 221.6 واحد در ماه ژانویه، کمتر از 13.2 واحد یا 5.6 درصد ، از دسامبر . 2013 بود. کاهش در ماه گذشته نشان دهنده سومین سقوط ماهانه متوالی در قیمت قند، در کشورهای تولید کننده قند ناشی از مازاد صادرات کشورهای بزرگ تولید کننده بود.