پنج شنبه , ۲۸ دی ۱۳۹۶
خانه / همایش‌ها و نمایشگاه‌ها / همایش‌ها / داخلی / دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن

 به گزارش فودنا ، دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن 3و 4 اسفند 93 در سالن همایش های بین المللی رازی تهران برگزار میشود.

محورهای همایش

اهمیت و جایگاه تغذیه ای شیر

نقش مصرف شیر در سلامت

اصلاح الگوی مصرف شیر

غنی سازی شیر

کنترل کیفیت، بهداشت و سلامت شیر

تقلبات

آلاینده های شیمیایی و میکروبی ( فلزات سنگین،آفلاتوکسین M1، ملامین، آنتی بیوتیک ها و …)

شیر خام و اهمیت آن

منابع آلودگی شیر خام

بیماریهای منتقله از شیر خام

روش های کاهش آلودگی

برچسب گذاری(لیبلینگ) شیر ، شیرهای طعم دار و اسانس دار

مدیریت و تکنولوژی

روش های نوین فن آوری در صنعت شیر

کاربرد تکنیک های مدرن در کاهش آلودگی و افزایش زمان ماندگاری

روش های نوین در بسته بندی

محصولات جدید

تولید و عرضه شیر

تهران – سالن همایش های بین المللی رازی

دبیرخانه تهران – میدان آرژانتین- خیابان الوند – پلاک 60 – معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران
تلفن :88678499
 ایمیل:SC.milk.iran@iums.ac.ir
آدرس سایت: milkfdo.iums.ac.ir