شنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۶
خانه / سلامتی / الگوی مصرف قند، نمک و چربی در شب یلدا رعایت شود

الگوی مصرف قند، نمک و چربی در شب یلدا رعایت شود

مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: ضروری است الگوی مصرف مواد غذایی در خصوص قند، نمک و چربی در شب یلدا رعایت شود.

مهنوش صاحبدل دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به تغییر سبک زندگی و عادات غذایی، مصرف این سه ماده غذایی باید در دوران زندگی به ویژه موارد خاص کاهش یابد.
وی افزود: مصرف آجیل به صورت خام و بدون نمک، میوه های کم شیرینی، حذف شدن نوشیدنی از جمله نوشابه و شربت از برنامه غذایی و کاهش مصرف فست فودها باید در الگوی غذایی رعایت شود.
صاحبدل ادامه داد: نتیجه مصرف فست فود به جای تاثیر مناسب بر رشد جسمانی، اضافه وزن و چاقی است که در آینده نیز بر روی قد و هوش تاثیر منفی می گذارد.
مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: حذف کردن قند و شکر در کنار چای، نگذاشتن نمکدان بر سر سفره و کاهش غذاهای سرخ کردنی از جمله گام های موثر در اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی است.
وی در ادامه با اشاره با تاکید بر رعایت الگوی مصرف مواد غذایی از کودکی افزود: ذائقه کودکان را از ابتدا به مواد، شور، شیرین و یا چرب عادت ندهیم چون برای سلامتی نسل آینده مهم است.
صاحبدل خاطرنشان کرد: مواد غذایی مناسب از جمله توت و خرما همراه چای، چربی های مفید مانند گردو و یا هسته انگور نیز باید به مقدار مناسب مصرف شود چون در غیر این صورت عوارضی را به همراه دارد.
هفته بسیج ملی اصلاح الگوی مصرف صحیح قند، نمک و چربی از 29 آذر تا 13 دی ادامه دارد.

منبع: ایانا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − شش =