یکشنبه , ۲۸ آبان ۱۳۹۶
خانه / سلامتی / انار و آلزایمر
انار و آلزایمر

انار و آلزایمر

متابولیت های انار محافظی در برار بیماری آلزایمر:
تحقیق منتشر شده در ACSشیمی علوم اعصاب نشان می دهد ترکیباتی با عنوان اورولیتین ها که از عصاره انار بدست آمده اند می تواند اثری محافظت کننده در برابر پیشرفت آلزایمر داشته باشد. اورولیتین هازمانی که پلی فنل های موجود در عصاره توسط باکتری های روده می شکنند ساخته می شوند.
بیماری آلزایمر با فیبریلاسیون بتا آمیلوئید در ارتباط است.فرآیندی که در آن پروتئین های آمیلوئید در مغز متراکم می شوند.برای مقابله با تشکیل این فیبرها یک ملکول باید از سد خونی-مغزی( اتصال تعدادی سلول که از رسیدن مواد مشخصی به مغز جلوگیری می کند- عبور کند.تحقیقات قدیمی تر نشان داده اند که عصاره انار دارای اثر ضد آلزایمری بر حیوانات است اما آن ها عنصرموثر این موضوع را مشخص نکردند.محققان درصددند بدانند کدام ترکیبات در انار هم می توانند از سد خونی مغزی عبور کنند و هم از تشکیل رشته های بتا آمیلوئید جلوگیری کنند.
آن ها 21ترکیب (که اغلب از پلی فنل ها هستند) را در عصاره انار شناسایی کردند.
مطالعات هم راستا نشان می دهد پلی فنل ها نمی توانند از سد خونی-مغزی عبور کننداما ارولیتین ها می توانند. ارولیتین هاترکیبات محافظ نرونی هستند و زمانی شکل می گیرند که الاگیتانین ها (نوعی پلی فنل) توسط فلور روده ای ساخته می شوند.
محققان نشان دادند ارولیتین ها فیبریلاسیون بتا آمیلوئید را کاهش می دهند.آن ها براین باورند که آزمایشات بیشتری برای شناخت اثرات محافظت کننده این ترکیبات مورد نیاز است. این مواد می توانند تاثیر شگرفی بر پیشگیری و درمان آلزایمر داشته باشند.

منبع: http://www.ift.org

بخش بین الملل: محجوبه زارعی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =