یکشنبه , ۲۸ آبان ۱۳۹۶
خانه / سلامتی / اثر جوانه زنی بر آلرژی زایی بادام زمینی
بادام زمینی

اثر جوانه زنی بر آلرژی زایی بادام زمینی

مطالعه ای که اخیرا انجام شده است و به صورت آنلاین در ژورنال food science منتشر شده است که درخصوص اثر جوانه زنی تحت شرایط خاص روی پروتئین های آلرژی زای بادام زمینی است و اذعان شده است که پتانسیل کنترل اثرات آلرژیک این محصول غذایی از طریق راه های بیولوژیکی وجود دارد.

 

پروتئین های آلرژیک بادام زمینی طی پدیده جوانه زنی تجزیه میشوند و نویسندگان این مقاله حدس میزنند که با جایگزین کردن این فرآیند طبیعی و کنترل کردن فاکتور های محیطی میتوان آلرژیک بودن بادام زمینی را کاهش داد. این مطالعه به طور اخص به Ara h1 که سابق بر این به عنوان عامل آلرژن بادام زمینی شناخته شده است اشاره دارد. و این مطالعه نشان داد که پروتئین های با جرم 40 الی 65 کیلو دالتون به سرعت در طی جوانه زنی تجزیه شدند که در دمای 25 درجه سانتیگاد پس از 60 ساعت و در دمای 20 درجه سانتیگراد فراآیند تجزیه پس از 108 ساعت آغاز شد. و به طور چشمگیری از میزان واکنش پذیری سیستم ایمنی نسبت به Ara h1 کاسته شد. (پس از 5 الی 7 روز پس از جوانه زنی به میزان یک سوم کاهش داشت). نور بیشتر و دمای محیطی بالاتر باعث افزایش نرخ جوانه زنی میشوند اما هردو عامل بر کیفیت جوانه زنی موثرند و درنتیجه تاریکی و دمای 25 درجه سانتیگراد بهینه ترین شرایط برای جوانه زنی معرفی کردند.

 

میتوان گفت یه فرآیند جوانه زنی کوتاه مدت میتواند منجر به تولید بادام زمینی هیپوآلرژیک شود و نویسندگان این مقاله نیاز به مطالعات مشابه در خصوص اثر جوانه زنی بر دیگر ترکیبات آلرژن بادام زمینی و نیز ارتباط نتایج با آزمون ها ی کلینیکی را بیان کردند.

منبع: http://www.ift.org

بخش بین الملل: احسان قربانی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × یک =