دوشنبه , ۳۰ مهر ۱۳۹۷
خانه / سلامتی / خواص سلامت بخش مخلوط انجیر خشک و روغن زیتون
انجیر

خواص سلامت بخش مخلوط انجیر خشک و روغن زیتون

به گزارش واحد بین‌الملل فودکلینیک؛ انجیرها دارای بالاترین میزان کلسیم در بین همه گیاهان می باشند بنابراین انجیر یک جایگزین فوق العاده برای افرادی است که نمی توانند از محصولات لبنی به دلیل ایجاد واکنش های آلرژیک استفاده نمایند. انجیرها همچنین غنی از فیبرها هستند که دارای اثر ملین فوق العاده ای می باشند. انجیرها در تحریک کاهش وزن نیز مفید هستند. مقدار پتاسیم نیز در این میوه بسیار زیاد می باشد. انجیر باعث کنترل فشار خون و عملکرد بدن شده و امگا 3 و امگا 6 موجود در آن از حملات قلبی جلوگیری می نماید. انجیر خشک شده در مقایسه با سایر میوه های خشک شده دارای میزان بالاتری از آنتی اکسیدان های فنولیک می باشند. بر اساس یک مطالعات انجام شده، با مصرف 2 عدد انجیر با سایز متوسط می توان فعالیت آنتی اکسیدانی را در بدن بهبود داد. انجیرها در حذف سنگ کلیه نیز موثر هستند. برای دفع سنگ کلیه می توانید 6 عدد انجیر را در 200 میلی لیتر آب ریخته و بجوشانید و هر روز آن را مصرف کنید.

به گزارش واحد بین‌الملل فودکلینیک؛ برگ های انجیر دارای خاصیت آنتی دیابتی هستند زیرا باعث کاهش ترشح انسولین می گردند. تریپتوفان موجود در انجیر نیز به درمان اختلالات خواب کمک می کند. انجیرها غنی از ویتامین C نیز می باشند و مصرف منظم آن به روشنایی و سلامت پوست کمک می کند.

ویتامین B6 موجود در انجیر نیز به شادابی صبحگاهی بدن کمک می کند.

انجیر خشک و روغن زیتون

ترکیبات:

  • 40 عدد انجیر خشک
  • روغن زیتون

آماده سازی:

1-40 عدد انجیر را در یک شیشه مربا ریخته و با روغم زیتون پر نموده و اطمینان حاصل نمایید که همه انجیرها با روغن پوشانده شده اند.

2-درب ظرف را بسته و 40 روز از آن نگهداری نمایید. در این مدت انجیرهای خشک مقدار مناسبی از روغن زیتون را جذب می کننند.

3- یک عدد از این انجیرها را قبل از هر وعده غذایی مصرف نمایید تا به افزایش سلامتی و بهبود عملکرد بدنتان کمک نماید.

واحد بین الملل: مهدی محمدیان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − نه =