چهارشنبه , ۱ شهریور ۱۳۹۶
خانه / سلامتی / معیار انتخاب خرمای سالم از نظر سازمان غذا و دارو

معیار انتخاب خرمای سالم از نظر سازمان غذا و دارو

رئیس اداره نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی با منشآ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: فقط خرماهایی باید مورد استفاده قرار گیرند که بصورت کاملا بهداشتی فرآوری و بسته بندی شده و دارای شماره پروانه بهداشتی ساخت، تاریخ تولید و انقضا، نام و آدرس واحد تولیدی و آرم سازمان غذا و دارو باشند.

 

به گزارش فودکلینیک و به نقل از ایانا، نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی با منشآ گیاهی سازمان غذا و دارو در گفتگو با پایگاه خبری سازمان غذا و دارو گفت: خرما دارای طیف گسترده ای از مواد مغذی ضروری بوده و منبع بسیار خوبی از پتاسیم محسوب می شود.

 

خرما

 

وی افزود: مقدار قند خرما رسیده در حدوده ۸۰ درصد و باقیمانده آن شامل پروتئین، فیبر و عناصر کمیاب می باشد.

 

محمدی اظهار داشت: استفاده از این میوه در ماه مبارک رمضان به دلیل ارزش غذایی آن توصیه شده است.این میوه، قند کاهش یافته در دوران روزه داری را جبران کرده و به علت دارابودن فیبر و خاصیت ملین بودن ان، سیستم گوارشی را که به دلیل روزه داری بی تحرک شده است، به تحرک وامیدارد.

 

رئیس اداره نظارت و ارزیابی محصولات غذایی و آشامیدنی با منشآ گاهی سازمان غذا و دارو ادامه داد: خرما مقدار قابل توجهی فولات یا اسیدفولیک به بدن می رساند که برای خون رسانی لازم است.خرما میوه ای است که زیادترین قند را در خود دارد و هر ۳ عدد خرما یک واحد میوه شمارش شده است.مصرف خرما سبب کنترل اشتها می شود و از پرخوری به هنگام افطار ممانعت می کند.

 

7643_811

 

محمدی در ادامه گفت: خرما ارزش غذایی فراوانی دارد اما برای خرید و انتخاب آن باید بسیار دقیق بود زیرا سطح چسبناکی دارد و آلودگی های مختلف را به سمت خود جذب می کنند از این رو فقط خرماهایی باید مورد استفاده قرار گیرند که بصورت کاملا بهداشتی فرآوری و بسته بندی شده و دارای شماره پروانه بهداشتی ساخت، تاریخ تولید و انقضا، نام و آدرس واحد تولیدی و آرم سازمان غذا و دارو باشند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 1 =