یکشنبه , ۲۸ آبان ۱۳۹۶
خانه / سلامتی / کاهش ابتلای جنین به آسم با مصرف این ماده غذایی در بارداری
کاهش ابتلای جنین به آسم با مصرف این ماده غذایی در بارداری

کاهش ابتلای جنین به آسم با مصرف این ماده غذایی در بارداری

به گزارش فودکلینیک و به نقل از شفا آنلاین،محققان دانشگاه ساوتامپتون در مطالعه ای تحت عنوان «سالمون در بارداری» به گروهی از زنان از هفته ۱۹ بارداری دو بار در هفته ماهی سالمون دادند.

بعد از آن، آزمایشات آلرژی بر روی کودکان در سن ۶ ماهگی و سپس در سن ۲ تا ۳ سالگی انجام شد. نتایج آن با گروه کنترلی که مادران شان در طول بارداری ماهی سالمون مصرف نکرده بودند مورد مقایسه قرار گرفت.

پرفسور فیلیپ کالدر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نتایج اولیه نشان داد در شش ماهگی هیچ تفاوتی در میزان ابتلا به آلرژی بین دو گروه مورد مقایسه وجود نداشت. اما در سن ۲.۵ سالگی، کودکانی که مادرشان در طول بارداری ماهی سالمون مصرف کرده بود کمتر مبتلا به آسم تشخیص داده شدند.

این نتایج نمونه خوبی از وجود رابطه بین تغذیه و شرایط مرتبط با سیستم ایمنی در طول مدت زندگی انسان است.

تحقیقات پرفسور کالدر در طول سال ها نشان داده است که برخی اسیدهای چرب یا فقدان آنها در طیف وسیعی از بیماری های رایج نظیر آلرژی ها، تصلب شریان و شرایط التهابی دخیل هستند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × دو =