چهارشنبه , ۱ آذر ۱۳۹۶
خانه / نشریات / داخلی / نشریه پاپریکا : فصل نامه انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران

نشریه پاپریکا : فصل نامه انجمن علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران

Paprika 2 final

 فصل نامه پاپریکا، نشریه انجمن علمی دانشجویی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران می باشد که شماره ششم آن در بهمن ماه 1394 با محوریت غذاهای فراسودمند منتشر شده است.

در این نشریه تلاش شده است نگرشی نوین در جهت بهبود کیفیت آموزش و بهره وری صنعتی ایجاد کند که با همیاری و مدد دانش پژوهان و بزرگان صنعت، توفیق ارتباط بهینه ی بین صنعت و دانشگاه در چشم اندازی، نزدیک را دارا باشیم.

اهداف نشریه:

  1. اخبار منتخب صنایع غذایی ایران و جهان
  2.  آموزش لغات تخصصی در صنعت غذا
  3.  سلامت غذایی
  4. بررسی ایده های نوآورانه در صنعت غذا
  5. بررسی سیستم های آموزشی نوین در دانشگاه های دنیا در رشته صنایع غذایی
  6. ترغیب فعالان صنعت برای ارتباط هر چه بیشتر با دانشگاه

دانلود

گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی در سال 1342 در دانشکده کشاورزی به عنوان اولین گروه آموزشی تخصصی در رشته صنایع غذایی در کشور تأسیس شد. اولین دوره کارشناسی ارشد این گروه در سال 1368 و اولین دوره دکتری در سال 1379 راه اندازی گردید.
این رشته در گذشته با نام مهندسی کشاورزی- صنایع فرآورده های کشاورزی در دانشگاه های کشور ارائه می شد و از سال 1371 به طور رسمی به علوم و مهندسی صنایع غذایی تغییر نام داده شد.
علوم غذایی عبارت از مجموعه مرتب و منظم از دانش و فهم ماهیت ترکیب و رفتار مواد غذایی ، تحت شرایط مختلف می باشد.کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده ی مصرف تبدیل می کند، شامل روش های نگهداری، فرآوری، بسته بندی و… زیر مجموعه ی این گرایش می باشند.