چهارشنبه , ۲۹ شهریور ۱۳۹۶
خانه / اخبار / اعطای 12 هزار پروانه بهره برداری به شرکت های غذایی/نشان ایمنی و سلامت برای 145 محصول غذایی

اعطای 12 هزار پروانه بهره برداری به شرکت های غذایی/نشان ایمنی و سلامت برای 145 محصول غذایی

به گزارش فودکلینیک و به نقل از شفا آنلاین، سمیره صباح افزود: شرکت های دریافت کننده این شمار پروانه در زمان حاضر در سراسر کشور فعالند.
وی در ادامه به تشریح معیارهای اعطای نشان ایمنی و سلامت به محصولات غذایی پرداخت و افزود: مراسم اعطای نشان ایمنی و سلامت ، سالی ، 2 بار و در روز جهانی غذا و هفته سلامت برگزار می شود.
صباح یادآور شد: از سال 87 تا سال 94، 13 دوره از این مراسم برگزار و به 145 محصول غذایی، نشان ایمنی و سلامت اعطا شده است.
وی در مورد نحوه بررسی و اعطای نشان ایمنی و سلامت به محصولات شرکت های تولید کننده فرآورده های غذایی گفت: کمیته هایی برای بررسی محصولات در سازمان غذا و دارو با حضور ریاست سازمان غذا و دارو تشکیل شده است و محصولات واجد شرایط بر اساس دستورالعمل و شاخص های محصولات غذایی مورد تائید در این کمیته انتخاب می شوند.
کارشناس برنامه ریزی اداره غذا در سازمان غذا و دارو اظهار کرد: معیارها و شاخص هایی از جمله کاهش چربی، نمک، شکر، کاهش میزان سموم و آلاینده ها به کمتر از 50 درصد، تبدیل محصول سنتی به صنعتی، استفاده از تکنولوژی های پیشرفته یا استفاده نکردن از مواد افزودنی شیمیایی در اعطای نشان ایمنی و سلامت تاثیرگذارند.
وی در ادامه تاکید کرد: محصولی که همه این موارد یاد شده را رعایت کرده باشد در کمیته ذیربط تائید می شود و واجد نشان ایمنی و سلامت خواهد بود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + 12 =