چهارشنبه , ۲۹ شهریور ۱۳۹۶
خانه / اخبار / الزام کارخانه‌های تولید مواد غذایی به استفاده از تخم‌مرغ مایع پاستوریزه
الزام کارخانه‌های تولید مواد غذایی به استفاده از تخم‌مرغ مایع پاستوریزه

الزام کارخانه‌های تولید مواد غذایی به استفاده از تخم‌مرغ مایع پاستوریزه

به گزارش روز شنبه ایرنا از سازمان غذا و دارو، سمیره صباح در خصوص استفاده از تخم مرغ در واحدهای تولید کننده مواد غذایی افزود: استفاده از تخم مرغ های معمولی در این واحدها می تواند مخاطرات میکروبی و فیزیکی به همراه داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: بنابراین به منظور ارتقای سطح ایمنی و سلامت محصولات غذایی و با بررسی های کارشناسی به عمل آمده، همه واحدهای تولید کننده محصولات گوشتی و فرآورده های غذایی – که در فرمولاسیون ترکیبی آنها تخم مرغ استفاده شده و فرآوری آنها بدون فرآیندهای گرمایی است- ، ملزم به استفاده از انواع تخم مرغ مایع یا پودر پاستوریزه دارای پروانه بهداشتی ساخت هستند.
صباح یادآور شد: حسن نظارت بر اجرای این موضوع بر عهده معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور خواهد بود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 6 =