دوشنبه , ۱ آبان ۱۳۹۶
خانه / اخبار / اولویت‌های “غذایی” وزارت بهداشت در سال 95
وزارت بهداشت

اولویت‌های “غذایی” وزارت بهداشت در سال 95

دکتر بهروز جنت اظهار کرد: سیاست‌گذاری برای ارتقای سلامت و امنیت غذایی، سلامت فراورده‌های غذایی صادراتی و وارداتی، بررسی و تصویب برنامه‌ها و تدابیر بخشی و فرا بخشی در اجرای سیاست‌های ناظر بر سلامت و امنیت غذایی در حوزه غذای سازمان غذا و دارو تببین شده است.

به گزارش فودکلینیک  و به نقل از ایسنا، جنت همچنین با اشاره به اینکه در خصوص پایش مصداق‌های پایه سلامت و ایمنی فراورده‌های غذایی، تصویب ضوابط سلامت برای طرح‌های بزرگ توسعه‌ای در این حوزه و نیز تصویب برنامه‌ عملیاتی سامانه خدمات جامع و همگانی سلامت و ایمنی غذایی، برنامه‌هایی در دستور کار جدی سازمان غذا و دارو است، خاطر نشان کرد: تصویب ساز و کارهای نظارتی و رسیدگی به گزارش‌های نظارتی و همچنین هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی که فعالیت‌هایی مشابه ما دارند، به جهت جلوگیری از موازی کاری و اتلاف سرمایه و انرژی کشور که به عنوان وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به تصویب رسیده است، از دیگر برنامه‌های دیگر این سازمان در پیشبرد سیاست های کلان سلامت کشور است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 19 =