پنج شنبه , ۲۸ دی ۱۳۹۶
خانه / اخبار / بهترین گوشت برای قلب

بهترین گوشت برای قلب


گوشت سفید به دلیل وجود چربی و اسید اوریک کمتر برای قلب انسان مفید است.

 علی عزیزی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: توصیه می‌شود گوشت پرندگان به دلیل آنکه کلسترول چربی و اسید اوریک کمتری نسبت به گوشت حیوانات دارد بیشتر مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: گوشت پرندگان مانند بوقلمون، کبوتر، مرغ، بلدرچین به دلیل آنکه کلسترول و چربی کمتری دارند برای قلب انسان مفید  است. این متخصص تغذیه با بیان اینکه تفاوت زیادی میان گوشت پرندگان وجود ندارد، گفت: چربی کمتر این نوع گوشت ها سبب سلامت قلب انسان می شود.

باشگاه خبرنگاران