پنج شنبه , ۲۷ تیر ۱۳۹۸
خانه / اخبار / بیشترین تخلف در تولید آبلیمو، افزودن آب و اسید سیتریک
تقلب در صنایع غذایی و آبلیموی تقلبی

بیشترین تخلف در تولید آبلیمو، افزودن آب و اسید سیتریک

حسین رستگار در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: با توجه به آزمایش 145 نمونه از 51 برند آبلیمو، بر چسب و محتوای حدود 64 درصد این فرآورده ها با هم تطبیق نداشتند.

وی گفت: آبلیمو می تواند انواع مختلفی شامل آبلیموی طبیعی،‌ کنسانتره، نوشیدنی و یا چاشنی باشد که در سه نوع آنها آبلیمو صد در صد طبیعی نیست.

رستگار افزود: باید استاندارد ها درخصوص تولید آبلیمو را بازنگری کنیم و این اقدام تا حدودی انجام شده است.

وی گفت: در برخی موارد آبلیموی عرضه شده صد در صد طبیعی نبوده است در حالی که در برچسب آن طبیعی درج شده است و این موضوع تقلب محسوب می شود.

رستگار افزود:‌ برچسب های بسته بندی آبلیمو بر اساس محتوای آن تعریف می شود و اگر آبلیمویی صد در صد طبیعی نیست باید در برچسب آن درج شود که کنسانتره و یا نوشیدنی است.

وی گفت:‌ این تخلفات تهدید کننده سلامت نیست و مشکل اصلی در خصوص کیفیت محصول است.

رستگار با اشاره به برخی از خواص آبلیمو افزود: مردم درباره آبلیموهای موجود در بازار نگرانی نداشته باشند و آبلیموی مورد نیاز خود را از فروشگاه های معتبر خریداری کنند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 + بیست =