پنج شنبه , ۲۸ دی ۱۳۹۶
خانه / اخبار / خواص جوشانده تخمه هندوانه

خواص جوشانده تخمه هندوانه

به گزارش واحد بین الملل فودکلینیک، بسیاری از مردم تخمه هندوانه را دور می ریزند. اما امروزه اثبات گردیده که این کار بسیار اشتباه می باشد زیرا این ترکیب می تواند باعث بهبود عملکرد بدن گردد. تخمه های هندوانه غنی از فیبرهای رژیمی هستند که نقش مهمی را در عملکرد نرمال روده ایفا می کنند. علاوه بر این، تخمه هندوانه در درمان یرقان نیز مفید می باشد. برای اینکه به خواص سودمند تخمه هندوانه پی ببرید باید آن ها را خرد کرده و بپزید یا بجوشانید. در واقع جوشانده تخمه هندوانه برای از بین بردن سنگ کلیه نیز کمک کننده است. برای تهیه این جوشانده سلامت بخش، 20 الی 30 گرم از تخمه هندوانه را در 2 لیتر آب به مدت 15 دقیقه بجوشانید. مقدار حاصل برای مصرف 2 روز کافی می باشد اما در روز سوم نباید از جوشانده استفاده نکنید و این پروسه باید برای چند هفته تکرار گردد. بهتر است برای اینکه بتوانید از این درمان طبیعی در کل سال علی الخصوص زمستان، بهره ببرید تخمه هندوانه را در تابستان جمع آوری نموده و خشک کنید.

واحد بین الملل: مهدی محمدیان

منبع: livingtraditionally.com