پنج شنبه , ۲۸ دی ۱۳۹۶
خانه / اخبار / رستوران ها قبل از بازرسی بهداشتی، می توانند از HACCP به عنوان یک ابزار برای آماده سازی موفقیت آمیز استفاده کنند

رستوران ها قبل از بازرسی بهداشتی، می توانند از HACCP به عنوان یک ابزار برای آماده سازی موفقیت آمیز استفاده کنند

 

ما در دنیای اطلاعات زندگی می کنیم . سرعت انتقال اطلاعات بسیار بالا است و در کمتر از چند ثانیه ارتباط برقرار می شود. مانند پخش اخبار آتش سوزی و یا پخش اخبار 24 ساعته از رسانه های اجتماعی . این آمادگی به اشتراک گذاری اطلاعات تا سرویس های مواد غذایی و صنایع هم گسترش پیدا کرده است. هرچه بیشتر می گذرد مشتریان از پشت در آشپزخانه ها با قرار دادن خود به جای بازرسان بهداشت می توانند ببینند که چه کسی یا کسانی مسئول اتفاقات غیر قانونی و یا مغایر با استاندارد هستند که رخ داده است. این نوعی هشیاری است که باعث افزایش سرعت در بخش مواد غذایی شده است.

 

در برخی موارد، مشتری ها دیگر فقط به دنبال یک انتخاب غذای تایلندی و یا ایتالیایی، فست فود و یا ناهار خوری خوب نیستند. بعضی از مصرف کنندگان در حال حاضر از شما می پرسند: آیا شما قانون درجه بندی را انجام داده اید؟

 

در تشکیلات غذایی خود از HACCP  استفاده کنید

 

به کارگیری HACCP در تشکیلات غذایی شما ممکن است به نظر دلهره آور باشد، اما شفافیت کار شما را افزایش می دهد و همچنین می تواند فرصتی برای درخشش رستوران شما و یا تشکیلات غذایی شما باشد.

چگونه می توانید از دریافت HACCP  مطمئن شوید؟

Wyman Philbrook از مشاورین Philbrook متخصص در آموزش HACCP و ایمنی مواد غذایی که با اپراتور های رستوران ها و سرویس های مواد غذایی کار می کند( برای ایجاد اطمینان از رعایت استاندارد ها در طول یک بازرسی بهداشتی). او بیش از 30 سال تجربه دارد و نقاط قوت و ضعف رایجی را که در بازرسی های بهداشتی اثر می گذارد، در طول سال ها دیده است .

 

Wyman می گوید: هیچ شکی وجود ندارد که ارتباطات شفاف با کارکنان بسیار مهم است. به محض این که شما تصمیم به پیاده سازی HACCP گرفتید، این موضوع را با کارمندان خود در میان بگذارید. به آنها بگویید: این چیزی است که ما قصد انجام آن را داریم و به آن ها توضیح دهید که چرا مهم است .

 

“قبل از اینکه طرح را به اجرا دربیاوریم بهتر است تمام اطلات را در اختیار کارمندان بگذاریم. این روش برای آن ها بسیار جذاب تر از زمانی است که بخواهیم به آن ها دستورات مستقیم و بدون چهارچوب بدهیم. ”

کارکنان باید درک کنند بازرسان بهداشت عمومی ، اغلب اوقات، برای اطمینان از اینکه حداقل شرایط بهداشتی در محل تولید و نگهداری مواد غذایی اجرا می شود بازرسی های بهداشتی را به صورت تصادفی انجام می دهند. استفاده از HACCP خطر احتمال بسته شدن در هنگام بازرسی بهداشتی را کاهش می دهد.

Wyman می گوید زمانی که آموزش واقعی شروع شد از مثال هایی استفاده کنید که آن ها بتوانند در زندگی خود آن مواردرا به کار بگیرند. به جای صحبت کردن در مورد خطراتی که جمعیت حساس مانند افراد مسن مستعد آن هستند، در مورد پدربزرگ ها و مادر بزرگ ها صحبت کنید. صحبت در سطح انسانی. ”

 

اگر در بازرسی بهداشتی، استانداردهای لازم برای مواد غذایی وجود نداشته باشد نه تنها ممکن است کار شما تعطیل شود بلکه ممکن است شغل شما و نام تجاری شرکت شما هم به خطر بیافتد. این مطلب در مورد این نیست که چه کاری را باید انجام دهید ،درباره این است که درک کنید چرا این کار را باید انجام دهید.

 

HACCP مسئولیت هر فرد است                                                                                          

Sam Walton می گوید ، رهبران برجسته برای افزایش اعتماد به نفس کارمندان خود از راه خود خارج می شوند. اگر مردم به خود اعتماد داشته باشند ، موفقیت هایی که می توانند به آن دست پیدا کنند شگفت انگیز خواهد بود.

چه شما در جایگاه یک رهبر باشید چه نباشید ، فرقی نمی کند، نکته مهم این است که همه ما با هم برای رسیدن به موفقیت یا شکست همکاری می کنیم. دادن این اجازه به مردم که اهمیت نقش خود را در یک تصویر بزرگ ببینند بسیار حیاتی است به خصوص زمانی که وارد بحث بازرسی مواد غذایی می شویم.

 

                                                                                                              

Wyman می گوید : با مشکل حرکت نکنید- یک جا توقف کنید و موضوع را اصلاح کنید و به این نکته توجه کنید که هر آموزش کلیدی ممکن است در جای دیگر مورد استفاده قرار بگیرد.موفقیت ها و ایراد های خود را با دیگران در میان بگذارید. انحراف از نقاط بحرانی Critical Control Points باید به طور منظم به روز رسانی شود و اقدامات اصلاحی مشخص شده در بازرسی بهداشتی می تواند این موضوع را برای همه روشن کند که ایمنی مواد غذایی مسئولیت همه است.اگر همه چیز درست انجام شود و این رویه درست ادامه پیدا کند ، حتی زمانی که هیچ کس هم حواسش نباشد وکارها به درستی ادامه پیدا کند، بازرسی بهداشتی موفقی خواهیم داشت.

در بازرسی بهداشتی عمومی غیرمنتظره ، بازرس بهداشت ایرادها را سریعاً می فهمد.ارتباط و آموزش نیاز به تلاش های ادامه دار دارد تا شما و کارمندان تان حداکثر تلاش تان را انجام دهید. اپراتور های سرویس مواد غذایی که از روش درجه بندی استفاده کرده اند، در زمان بازرسی احساس

راحتی می کنند و همچنین به علت سرو کردن مواد غذایی سالم برای مشتریان خود ، به خود افتخار می کنند و همچنین کسب و کار و درآمد آن ها سود آور باقی خواهد ماند.

 

 

https://www.linkedin.com/groupItem?view=&gid=792737&type=member&item=5924715370005950467&trk=my_groups-b-title