جمعه , ۲۸ مهر ۱۳۹۶
خانه / اخبار / شرایط اخذ “نشان ملی ایمنی و سلامت” در فرآورده‌های غذایی اعلام شد

شرایط اخذ “نشان ملی ایمنی و سلامت” در فرآورده‌های غذایی اعلام شد

مدیرکل نظارت و ارزیابی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو شرایط دریافت نشان ملی ایمنی و سلامت در فرآورده‌های غذایی را تشریح کرد.

دکتر بهروز جنت درباره “نشان ملی ایمنی و سلامت” سازمان غذا و دارو گفت: این سازمان هر ساله و با هدف تشویق تولیدکنندگان به ارتقای سلامت فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی به محصولات غذایی که بالاتر از ضوابط معمول اقدام به تولید محصول کرده‌اند، اهدا می‌شود.

وی اضافه کرد: توجه به کاهش حداکثری آلاینده‌ها، فلزات سنگین، باقیمانده سموم، دفع آفات نباتی، باقیمانده سموم قارچی و حذف آنها در فراورده‌ها و تعیین نقش تاثیرگذار در ارتقای سلامت مصرف کننده سهم بسزایی در دریافت نشان ایمنی و سلامت توسط صنعتگران این حوزه دارد.

وی با اشاره به اینکه استقرار سیستم‌های ایمنی مواد غذایی، عدم انطباق و نیز فقدان شکایت بحرانی در پرونده محصول و شرکت از جمله مصداق‌های مهم دریافت این نماد ارزشمند غذایی است، دیگر ویژگی‌های انتخاب فراورده‌های غذایی برتر را درج نشانگر تغذیه‌ای یا به بیان شناخته شده‌تر چراغ راهنمای تغذیه‌ای، کاهش نمک، شکر و چربی و همچنین درج نشان حلال با اخذ مجوز از مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران برشمرد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، جنت با بیان اینکه همه ارگان‌ها و نهادهای مرتبط و غیرمرتبط با حوزه فراورده‌های غذایی و نیز اصحاب رسانه باید همراه سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند تا جایگاه و شان این نشان ملی ارزشمند که بواسطه احترام به سلامت مردم ظهور و بروز یافته، به شایسته‌ترین شکل ارج گذارده شود، گفت: برگزیدگان و منتخبین طی مراسمی در هفته سلامت سال جاری مصادف با اوایل اردیبهشت ماه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو و دیگر مقامات دولتی، معرفی خواهند شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + سیزده =