پنج شنبه , ۲۱ آذر ۱۳۹۸
خانه / آینده پژوهی / فراوری آب سیب با استفاده از فرایند میدان الکتریکی پالسی

فراوری آب سیب با استفاده از فرایند میدان الکتریکی پالسی

«موادی که با استفاده از فرایند میدان الکتریکی پالسی به مصرف کننده می رسد هم لذیذتر است و هم مغذی تر.»

همه ما آب میوه تازه و روغن زیتون تصفیه نشده، سرکه دوست داریم. به کمک فرایند میدان پالس الکتریکی می توان این مواد را هم ساده تر و هم سالمتر تولید کرد.

یک مزرعه خانوادگی در جنوب غربی ایرلند سالانه ۶۰۰ تن سیب تولید می کند که یک چهارم آن برای تولید آب سیب و سرکه بکار می رود. استفاده از فرایند میدان پالس الکتریکی در این مزرعه به عنوان بخشی از یک پروژه تحقیقاتی اروپایی موسوم به «فیلدفود» مورد آزمایش قرار می گیرد.

صاحب این مزرعه می گوید: «شرایط ایده آل برای استفاده از این فرایند، زمانی است که که ما هنوز سیبها چند هفته اول پس از برداشت، سفت هستند. با استفاده از فرایند میدان الکتریکی پالسی می توانیم ۳ الی ۴ درصد بیشتر آب سیب تهییه کنیم.»

پالسهای الکتریکی در محفظه حاوی افشره سیب، سطح سلول های سیب را سوراخ می کند و آبگیری را آسان تر می کند. با تغییراتی در این فناوری میکروب ها را نیز می توان کشت. به این ترتیب عمر مفید آب سیب را افزایش می یابد.

صاحب این مزرعه درباره یکی دیگر از آزمایشهایی که در این مزرعه انجام می شود می گوید: «منتظر یک جعبه (محفظه) کوچکتر هستیم، تا بار الکتریکی بیشتری را بر حجم کمتری از سیب اعمال کنیم. به این ترتیب، امیدواریم که پالس الکتریکی علاوه بر غشای سلولی میوه، غشای سلول های کوچکتر مثل باکتری یا مخمر را بشکافد تا نیازی به استفاده از مواد نگه دارنده نباشد.»

So euronews crew Thierry on camera and Denis the director are here today filming for FieldFOOD_H2020 pulsed electric field project. pic.twitter.com/Ya44JHqHAn

— Cornelius Traas (@theapplefarmer) 18 janvier 2018

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − پنج =