شنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۶
خانه / اخبار / قهوه، دشمن دیابت
قهوه

قهوه، دشمن دیابت

نوشیدن سه تا چهارفنجان قهوه در هر روز نشان داده است که ریسک افزایش دیابت نوع دوم کاهش میابد. هم اکنون دانشمندان دو ترکیب که در این زمینه نقش دارند، را شناسایی کرده اند. محققان گفتند که این دانش روزی میتواند به آنها کمک کند تا داروهای جدید به منظور جلوگیری و درمان بهتر بیماری گسترش پیدا کنند.

بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم به انسولین- هرمونی که به تبدیل گلوکز غذا به انرژی کمک میکند- مقاوم شدند. برای غلبه بر این مقاومت، لوزالمعده مقدار زیادی انسولین میسازد،که درنهایت به مقدار کافی نیست. سطح بالای گلوکز خون می تواند باعث مشکلات سلامتی مانند کوری و صدمه به اعصاب شود. چندین فاکتور خطرزای ژنتیکی و سبک زندگی با گسترش دیابت نوع دوم مرتبط شده اند، اما نشان داده شده است که نوشیدن قهوه به اجتناب از آن به محض شروع کمک می کند. به نظر میرسید که کافئین مسئول این اثر است اما مطالعات نشان داده است که این تنها یک اثر کوتاه مدت بر گلوکز و انسولین است و قهوه بدون کافئین نیز تاثیر یکسانی همانند نوشیدن نوع معمولی آن دارد. برای بررسی اینکه کدام یک از ترکیبات بسیار فعال کننده زیستی قهوه مسئول اجتناب از دیابت هستند،  Søren Gregersen و همکارانش تاثیرات ترکیبات اصلی مختلف قهوه را در لاین های سلولی موش مورد آزمون قرار دادند.

محققان بررسی کردند که ترکیبات مختلف قهوه بر روی سلول ها درآزمایشگاه تاثیر گذاشتند. کافستول (cafestol) و اسید کافئیک هر دو ترشح انسولین را با اضافه شدن گلوکز افزایش دادند. محققان این تیم همچنین دریافتند که کافسترول دریافت گلوکز را در سلول های ماهیچه ای در مقایسه با داروهای تجویز شده رایج افزایش میدهد. آنها نقل کردند که مزایای دوگانه کافستول آن را به یک کاندید خوب برای اجتناب و درمان دیابت نوع دوم تبدیل کرده است. با توجه به اینکه فیلترهای قهوه مقدار زیادی از کافستول را در قهوه چکیده شده حذف می کند، به نظر میرسد که دیگر ترکیبات همچنین در این مزایای سلامتی نقش دارند.

منبع:http://www.sciencedaily.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + 2 =