یکشنبه , ۲۸ آبان ۱۳۹۶
خانه / اخبار / ممنوعیت استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس

ممنوعیت استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس

رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرد: استفاده از استخوان و مواد زائد مرغ به شکل خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس ممنوع است و مرغ کامل باید جایگزین آن شود.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ،رسول دینارونداز توقف استفاده از خمیرمرغ در فرآورده‌های گوشتی خبر داد.

وی با اعلام اینکه استفاده از خمیرمرغ به طور کامل منتفی شده است خاطر نشان کرد: تولید کنندگان فرآورده‌های غذایی دیگر اجازه استفاده از استخوان‌ها و مواد زاید مرغ را که از مرغ فروشی‌ها تهیه می‌شد ندارند.

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: طبق هماهنگی‌ها با دامپزشکی و سازمان استاندارد مقرر شد،از مرغ کامل در تهیه سوسیس و کالباس استفاده شود.

وی افزود: تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی موظف شدند، مرغ را به طور کامل از کشتارگاه‌های مورد تأیید دامپزشکی تهیه کنند و دیگر نمی‌توانند مانند قبل از استخوان و مواد زائد مرغ در تهیه سوسیس و کالباس استفاده کنند.

منبع: سلامت نیوز

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =