شنبه , ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
خانه / اخبار / مهم ترین غذاهای قلیایی برای جلوگیری از سرطان، چاقی و بیماری های قلبی

مهم ترین غذاهای قلیایی برای جلوگیری از سرطان، چاقی و بیماری های قلبی

به گزارش واحد بین الملل فودکلینیک، اگر چه ما می دانیم که غذاهای آماده و فست فود ها چقدر مضر هستند با این حال این غذاهای خوشمزه همیشه برای ما در اولویت است. غذاهایی که برای سلامتی مضر هستند pH خون را به شدت تغییر می دهند. بدن انسان در حالت عادی قلیایی می باشد اما بر خلاف آن ما با خوردن غذاهای مضر آن را اسیدی می کنیم. pH های اسیدی، سیستم ایمنی بدن را تضعیف نموده و مستعد بیماری می نماید.

اگر شما درباره سلامتی خود نگران بوده و به آن اهمیت می دهید احتمالا هر کاری را برای دستیابی به شرایط بهینه انجام خواهید داد. ما در ادامه 5 تا از مهم ترین غذاهای قلیایی را معرفی خواهیم نمود که به بهبود عملکرد بدن شما کمک می کند:

1-برگ چغندر

این ماده یکی از قدرتمند ترین غذاهای قلیایی می باشد که از بدن در برابر ویروس ها، باکتری ها و رادیکال های آزاد محافظت می نماید.

2-خربزه و هندوانه

این مواد دارای pH نزدیک به 8.5 می باشند. هندوانه ها بسیار مغذی بوده و حاوی درصد بالایی از فیبر نیز می باشند در حالی که 92 درصد آن ها را آب تشکیل می دهد.

3- گندم سیاه (Buckwheat)

گندم سیاه باعث بهبود عملکرد قلب شده و از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.

4- روغن زیتون

روغن زیتون دارای مقادیر زیادی ویتامین ای و اسیدهای پرب تک غیر اشباع می باشد.

5- تخم کتان (Flax seed)

این دانه ها بسیار قلیایی بوده و دارای فیبر و ویتامین ای زیادی هستند. همچنین این دانه ها دارای خاصیت ضد التهابی نیز می باشند.

از غذاهای قلیایی مهم دیگر می توان به ترکیبات زیر اشاره کرد:

  • آووکادو
  • موز
  • تمشک ها
  • سیر
  • کلم بروکلی
  • انگورها
  • لیمو
  • آناناس
  • اسفناج
  • و…

منبع:

http://www.healthyfoodhouse.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − هشت =