چهارشنبه , ۲۹ شهریور ۱۳۹۶
خانه / اخبار / نخستین سمپوزیوم «انسان، غذا، سلامت» در لاهیجان برگزار شد

نخستین سمپوزیوم «انسان، غذا، سلامت» در لاهیجان برگزار شد

20فروردین ماه 95 نخستین سمپوزیوم «انسان، غذا، سلامت» در شهر لاهیجان و با هدف تحکیم ارتباط دانش و صنعت در راستای به‌کارگیری دستاوردها و نتایج تحقیقات علمی برای ارتقای سطح بهره‌روی و کیفیت محصولات غذایی برگزار شد.

به گزارش ایلنا، در این مراسم که با حضور استادان، پژوهشگران و تولیدکنندگان حوزه صنایع غذایی برگزار شد، پروفسور رضایی ، یکی از برترین دانشمندان و نخبگان علمی جهان، در سخنرانی خود تحت عنوان «غذاهای فراسودمند» به عنوان سخنران کلیدی سمپوزیم «انسان، غذا، سلامت» گفت: «این غذاها علاوه بر نقش اولیه و پایه، نقش مازاد درمانی در زمینه تغذیه هم دارد که اهمیت خود را علاوه بر نقش پیش‌گیرندگی، در درمان بعضی از بیماری‌ها به معرض نمایش می‌گذارد.»

در نخستین سمپوزیوم «انسان، غذا، سلامت» محورهای زیر مورد بررسی قرار گرفت:

  • نقش مواد غذایی در سلامت
  • نقش غلات و دانه ها در تغذیه سالم
  • نقش فراورده های آردی در تغذیه سالم
  • نقش تکنولوژی های جدید تولید در بهبود کیفیت محصولات غذایی بسته بندی شده
  • اهمیت برندهای تخصصی صنایع غذایی در توسعه پایدار اشاره کرد.

از دیگر سخنرانان این مراسم می‌توان به مهدی پاکدامن رئیس هیئت مدیره گروه صنایع غذایی نادی، محسن غدیریان عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، اسماعیل فلاحی عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز ، اسماعیل شاه­طهماسبی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، ماندانا طایفه عضو هیئت علمی دانشگاه لاهیجان، الهام کریمی زاده مدیرعامل شتاب دهنده نوپایار و  میرمظفر فلاح چای معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد لاهیجان اشاره کرد.

این سمپوزیوم که با همت صنایع غذایی نادی برگزار شد در آن تلاش شد تا با تأکید بر مفهوم «انسان» در کنار مفهوم «سلامت» که در صنعت محصولات غذایی نقش تعیین‌کننده‌ای در رشد و شکل‌گیری توسعه پایدار در کشور ایفا می‌کند، مسئولیت اجتماعی تولیدکنندگان و فعالان حوزه صنایع غذایی به عنوان یکی از مهمترین رسالت‌های آنها مورد تأکید قرار گیرد.

در حاشیه این مراسم، صنایع غذایی نادی از دو برند جدید شاپکا و توباچی رونمایی کرد. برند شاپکا به تولید کیک و محصولات آردی نرم می‌پردازد و با شش محصول همزمان با برگزاری سمپوزیوم وارد قفسه های فروشگاه‌های سراسر کشور شد و توباچی به تولید انواع اسنک خواهد پرداخت که با دو محصول اصلی اسنک بادام زمینی و اسنک پنیر پارمسان و چدار، وارد بازار شده و به زودی طیف متنوعی از طعم و مزه را به بازار عرضه خواهد کرد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 10 =