جمعه , ۲۷ مرداد ۱۳۹۶
خانه / اخبار / “نشان ملی ایمنی و سلامت” به دلیل احترام به سلامت مردم، ظهور و بروز یافته است

“نشان ملی ایمنی و سلامت” به دلیل احترام به سلامت مردم، ظهور و بروز یافته است

خبرگزاری آریا-مدیر کل نظارت و ارزیابی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو در آستانه فرا رسیدن هفته سلامت شرایط دریافت نشان ایمنی و سلامت تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا ،مدیر کل نظارت و ارزیابی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو درخصوص اعطای “نشان ملی ایمنی و سلامت” سازمان غذا و دارو گفت: این سازمان هر ساله و با هدف تشویق تولید کنندگان به ارتقای سلامت فرآورده های غذایی و آشامیدنی به محصولات غذایی که که بالاتر از ضوابط معمول اقدام به تولید محصول کرده اند، اهدا می شود.
دکتر بهروز جنت اضافه کرد: توجه به کاهش حداکثری آلاینده ها، فلزات سنگین، باقیمانده سموم، دفع آفات نباتی، باقیمانده سموم قارچی و حذف آنها در فراورده ها و تعیین نقش تاثیر گذار در ارتقای سلامت مصرف کننده سهم به سزایی در دریافت نشان ایمنی و سلامت توسط صنعتگران این حوزه دارد.
وی با اشاره به اینکه استقرار سیستم های ایمنی مواد غذایی، عدم انطباق و نیز فقدان شکایت بحرانی در پرونده محصول و شرکت از جمله مصداق های مهم دریافت این نماد ارزشمند غذایی می باشد دیگر ویژگیهای انتخاب فراوردههای غذایی برتر را درج نشانگر تغذیه ای یا به بیان شناخته شده تر چراغراهنمای تغذیه ای، کاهش نمک، شکر و چربی و همچنین درج نشان حلال با اخذ مجوز از مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران برشمرد.
دکتر جنت با بیان اینکه همه ارگانها و نهاد های مرتبط و غیر مرتبط با حوزه فراورده های غذایی و نیز اصحاب رسانه باید همراه احسن سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند تا جایگاه و شان این نشان ملی ارزشمند که بواسطه احترام به سلامت مردم ظهور و بروز یافته است به شایسته ترین روشهای ممکن ارج گذارده شود، تصریح کرد: برگزیدگان و منتخبین طی مراسم باشکوهی در هفته سلامت سال جاری مصادف با اوایل اردیبهشت ماه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس سازمان غذا و دارو و دیگر مسئولین حوزه سلامت برگزار می شود، معرفی خواهند شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش − 1 =