شنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۶
خانه / اخبار / نشان ملی تغذیه، کیفیت محصولات غذایی را به همراه دارد

نشان ملی تغذیه، کیفیت محصولات غذایی را به همراه دارد

علی احتشامی مدیرعامل شرکت خمیر مایه و الکل رازی با بیان این مطلب درباره اهمیت اعطای نشان ملّی تغذیه برای واحدهای صنفی منتخب در جشنواره تغذیه برتر گفت:« نشان ملی تغذیه موجب افزایش کیفیت محصولات غذایی و ارائه خدماتِ واحدهای صنفی خواهد شد.»
او با اشاره به انتشار اخبار مربوط به مصرف جوهر قند در نانوایی های کشور و تاثیر آن بر سلامت غذاییِ نان در شرایط فعلی افزود:« برای نانوایان درجه ورآمدگی خمیر در کوتاه ترینِ زمان از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و به اصطلاح در بسیاری مواقع نانوایان برای آنکه در زمان کوتاهی خمیر ور بیاید، به جای خمیرمایه از جوش شیرین استفاده می کنند در حالی که ضرورت دارد که به خمیر استراحت منطقی داده شود. »
احتشامی در ادامه به اثرات مضر جوش شیرین در پخت نان اشاره و با بیان اینکه جوش شیرین در محیط خمیر و بر اثر حرارت، گاز co2 تولید می کند، گفت:« متاسفانه نانوایان در پخت نان، جوش شیرین را به خمیرمایه ترجیح می دهند این درحالی است که استفاده از جوش شیرین در نان باعث بروز بیماری های گوارشی و اختلالات متعددی در بدن خواهد شد.»
او بیان اینکه برای تهیه خمیرمایه انواع آزمایشات میکروبی انجام می شود، گفت:« نان از پرمصرف ترین محصولات غذایی ایرانی هاست و باید در زمانی که به دست مصرف کننده می رسد، دارای ارزش غذایی مطلوب و فاقد آلودگی های میکروبی باشد.»
مدیرعامل شرکت خمیرمایه و الکل رازی در پایان بر معاینه ادواریِ بهداشتی کارکنانی که در تولید محصول غذایی همکاری دارند تاکید کرد.
نخستین جشنواره تغذیه برتر بیستم دی امسال در دو بخش علمی و ارزیابی برگزار می شود. .
علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاع از شرایط و نحوه ثبت نام در ارزیابی و یا حضور با شماره‌ ۰۲۱۸۸۸۹۴۹۱۶ تماس بگیرند.

منبع: اتاق اصناف

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × سه =